Egy esküvő megszervezése, még ha a végeredmény a pár életének egyik legfontosabb és legboldogabb napja is, rengeteg feladattal, költséggel és idegeskedéssel jár együtt.
Vannak bizonyos esküvői hagyományok és protokollok, amelyeknek illik megfelelni, és ez, az amúgy is leterhelt pár és esküvőszervező vállára is plusz terhet ró.
Az egyik ilyen, hazánkban újabb keletű hagyomány az esküvői köszönetajándék.
A köszönet ajándék általában egy apróság, amellyel a házasulandó pár kedveskedik a vendégeiknek, megköszönve azt, hogy részt vettek a nagy napon.
Nem csak a részvételért, hanem a nászajándékokért is a hálájukat tudják kinyilvánítani ezáltal a kis ajándék által.
Mit adhatunk a vendégeinknek ilyenkor?
Köszönetajándék: elvárás, vagy sem?
Mint már említettük, Magyarországon a korábbiakban nem volt szokás ekkora figyelmet szentelni a köszönetajándéknak, ez a fajta köszönetnyilvánítás a tengerentúlról gyűrűzött be hozzánk.
Vendége válogatja, hogy elvárja-e az ajándékot vagy sem, és ez attól is függ, hogy a korábbi esküvőkön, melyeken részt vett, gondoskodott-e a pár a köszönetajándékról.
Mivel a legtöbb ilyen ajándék a szentimentális értékén felül nem rendelkezik különösebb funkcióval, az esküvő után általában a fiók mélyén szokott landolni.
Ha az esküvő megszervezése már amúgy is egy kisebb vagyont felemésztett, és nem talál olyan köszönetajándékot, ami igazán kreatív, és kifejezi az egyéniségét, akkor érdemes inkább a rá félretett pénzt a lakodalom más részletébe fektetni.
Biztosak vagyunk abban, hogy egyetlen vendég sem fogja számon kérni az ünnepelt párt, amiért az asztalon nem volt neki kihelyezve a kis darab csoki vagy üdvözlőkártya.
A vendégek többsége valószínűleg jobban értékelne egy konkrét funkcióval rendelkező ajándékot, vagy egy olyan esküvői programot, amely még jobban feldobja a mulatságot.
Itt jövünk mi a képbe

Létezik az esküvői köszönetajándékra olyan megoldás is, amely egyszerre nyújt élményt, és ad kézzelfogható meglepetést is a vendégeknek: ez pedig nem más, mint a fotóautomata.
Az ünnepség alatt amúgy is rengeteg fotó készül, de még így sem lehet belőlük elég.
A Selfiegép fotóautomatájának köszönhetően a vendégek maguk örökíthetik meg a legszebb, legemlékezetesebb pillanatokat, és az elkészült fotókat haza is vihetik magukkal ajándékba, hiszen a Selfiegép a beépített fotónyomtatónak köszönhetően pillanatok alatt ki is nyomtatja.
Korlátlan mennyiségben örökíthetnek meg pillanatokat, így nem kell egyetlen fényképpel beérniük.
A fényképekre bármilyen kedves üzenetet, az esküvő dátumát, vagy a pár nevét is rá tudjuk nyomtatni, ezzel még személyesebbé téve az ajándék fotókat.
Az elkészült képekből Önök pedig még az esküvői fotóalbumba is tehetnek.
Ha mégis amellett döntene, hogy ragaszkodik a köszönetajándékhoz, ezek a fotók remek kiegészítő ajándékként szolgálhatnak.
Külön előnyünk, hogy az így elkészült fényképeket digitális formában is eljuttatjuk az ügyfeleinkhez, így Ön azokat is visszanézheti, amelyet a vendégek magukkal vittek.
Sikerült egy jó ötletet adnunk?
Amennyiben szeretné esküvőjén meglepni vendégeit a Selfiegéppel, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!
Bármilyen kérdés esetén keressen minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!