bovulo-szolgaltatasok

A versenyképesség egyik záloga az ajánlatok, szolgáltatások folyamatos fejlesztése, vagyis a törekvés arra, hogy a megrendelők, ügyfelek maradéktalanul elégedettek legyenek.
Egy ideje már jelen vagyunk selfiegépes szolgáltatásunkkal, és a legkevésbé sem véletlenül nőttük ki magunkat ennek a területnek az egyik legfontosabb szereplőjévé hazánkban.
Mi biztosítani tudjuk akár az Ön számára is, hogy az Ön rendezvénye is maradandó emlék legyen a résztvevőknek, legyen szó akár céges, akár magánünnepségről.
Hogyan érjük ezt el?
⦁ A pontos és megbízható kiszállással, profi felszereléssel és képzett munkatársakkal.
⦁ A nagy felbontású, színes, a rendezvény hangulatához illeszkedő háttereinkkel, vidám kiegészítőinkkel.
⦁ És nem utolsó sorban csomagjaink valódi értékével és rugalmasságunkkal.
Ám ha folyamatosan ugyanazt kínálnánk, akkor óhatatlanul is azon vennénk észre magunkat, hogy leköröztek, és az emberek bizalma megrendült bennünk.
Éppen ezért fejlesztünk az időkorlátos ajánlatainkon, hogy Önnek még több lehetőség álljon a rendelkezésére!

Fontos az idő!

Nincs a világon két egyforma rendezvény, pontosan ezért részünkről is naivitás lenne feltételezni, hogy egyetlen selfiegép csomaggal bármelyiket tökéletesen el lehet látni.
Elvégre van olyan, ami egész napos, de olyan is, ami csak egy pár órán át tart, szóval a mi részünkről se lenne tisztességes, ha egy rövidebb ünnepséghez is a legnagyobb csomagot kellene Önöknek megrendelnie.
Jelenleg az általunk biztosított selfie sarok a háttérrel, vicces kiegészítőkkel, a működtető személyzettel és a nyomtatással elérhető 4, 6 és 8 órás időintervallumokra.
Ne aggódjon, ezeken nem is szeretnénk változtatni, hiszen remekül beváltak, szó sincs róla, hogy 1-1 órával csökkentenénk a rendelkezésre állást.
Nem, ehelyett további lehetőséget szeretnénk adni a rendezvény még maradandóbbá tételére, mégpedig a háttér és egy album formájában!
Érdekli, hogy hogyan?

Új lehetőség a megrendelt szolgáltatás mellé!

uj-lehetoseg-a-megrendelt-szolgaltatas-melle

Hogyan is lehetne tényleg maradandó az emlék, ha nem lehet rá megfelelően vigyázni, rendszerezve eltenni, hogy később bármikor hozzáférhessünk?
Nyomtatott fotók esetén ennek nemigen létezik jobb módja, mint egy album!
Éppen ezért a jövőben minden csomagunk mellé lehetőség lesz egy minőségi, dekoratív albumra akár pénzért, akár ingyen, valamint a fotózáshoz használt háttérre szintén!
Hogy konkrétak legyünk:
⦁ a 4 órás kitelepüléshez lehetőség lesz megvásárolni a fotóalbumot vagy a színes hátteret, netán mindkettőt,
⦁ a 6 órás csomag mellé Ön kap ajándékba választható színes háttereinkből egyet az emlékkönyv megvehető 15 ezer forintért,
⦁ míg a 8 órás csomaghoz mindkettőt adjuk ajándékba.
Vagyis minél hosszabb időre veszi Ön igénybe szolgáltatásunkat, annál jobban jár.
Ezt természetesen mint lehetőséget kínáljuk fel, az Ön döntése, hogy él-e vele.
Azt mindenesetre szeretnénk hangsúlyozni, hogy a közeljövőben a háttereink választékát (https://selfiegep.hu/hattereink/) is jelentősen ki fogjuk bővíteni, így az ajánlatunk még csábítóbb lehet!

Foglalja le a selfiegépet rendezvénye számára mielőbb!

Mint említettük, az egyik legjobb és legnépszerűbb csapat vagyunk a selfiegépek területén Magyarországon, és ehhez ragaszkodunk is.
Pontosan ezért igyekszünk minden hozzánk befutó felkérésnek eleget tenni, legyen szó akármekkora rendezvényről – az Ön foglalását sem fogjuk visszamondani azért, mert beesett egy nagyobb.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy Időben cselekedjen, és adott esetben több hónappal előre jelezze nekünk, mikor és mennyi időre szeretné, hogy kitelepüljünk!
Töltse hát ki űrlapunkat (https://selfiegep.hu/kapcsolat/), és csapjon le idejében a lehetőségre!
Tegye felejthetetlen emlékké a szülinapot, esküvőt, céges rendezvényt vagy bármilyen más eseményt a selfie sarok segítségével!