Céges rendezvények – akár selfiegéppel is feldobhatóak!

A különböző céges rendezvények, bár viszonylag új találmánynak tűnnek, mivel nem olyan régóta lettek ilyen hangsúlyosak, valójában elég régóta jelen vannak.
Már az ipari forradalom korában is előfordult, hogy egy-egy cég vagy vállalat valamilyen ünnepséggel kedveskedett az alkalmazottainak, azonban a 20. század második fele hozta el e téren az igazi fordulatot.
Ma már a legtöbb cég, legyen szó egy pár embert foglalkoztató kisvállalkozásról vagy egy internacionális nagyvállalatról, tart legalább egyszer egy évben valamilyen eseményt, ha máskor nem, hát évzáráskor.
Persze hogyan is várhatnánk el kisebb cégektől, hogy akkora hacacárékat csapjanak, mint mondjuk a Microsoft legendás rendezvényei?
Érdemes mindent a maga helyén kezelni, és eszerint gondolkodni, szervezni.
Azonban miért ne lehetne bármekkora megmozdulást örök emlékké tenni, például selfiegép szervezésével?

Milyen apropóból tarthatunk céges rendezvényt?

Tulajdonképpen nincs semmilyen megkötés azzal kapcsolatban, hogy milyen alkalmakkor lehet vagy éppen illendő céges rendezvényt tartani, ám vannak olyanok, melyek „hagyományosan” legalább valamilyen formában megünnepelhetőek.
Ezek lehetnek:
⦁ karácsonyi céges rendezvény,
⦁ céges Mikulás-buli az alkalmazottak gyerekeinek,
⦁ évzáró vagy céges szilveszter,
⦁ valamilyen nagy eredmény, cél elérése,
⦁ a cég alapításának évfordulója,
⦁ a leányvállalat születésnapja, évfordulója,
⦁ céges csapatépítés, továbbképzés,
⦁ de akár még valamilyen díj vagy minősítés megszerzése is.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezeken kívül ne lehetne akár rendszeresen, minden évben évközi vállalati eseményt tartani, ahol a kollégák kicsit kiengedhetik a gőzt, vagy éppen meghallgathatják, milyen sikerek koronázták a munkájukat, mik a még meg nem valósult tervek.
Azonban mindezeknek van néhány elengedhetetlen feltétele.

Ami egy céges rendezvényhez mindenképpen kell

Fotóautómata Szelfibox

Egyvalami van, ami minden szóba kerülő céges rendezvényhez elengedhetetlen: a helyszín.
Legyen Ön akár a cégvezető, vagy a szervezéssel megbízott kolléga, erre mindenképpen gondolnia kell.
Nem feltétlenül szükséges ezt túlgondolni, lehet a megmozdulás akár az irodában is (ha indokolt, akkor persze némi átrendezés után), de akár egy szórakozóhelyet vagy előadótermet, sportpályát is kibérelhetnek attól függően, hogy hányan vesznek részt.
Továbbá, hacsak nem kifejezetten edukációs jellegű a dolog, a munkatársak szívesen veszik, ha valamilyen szórakozási lehetőség is van, például zene, svédasztal vagy éppen korlátlan italfogyasztás.
És ezek mellé jöhetnek az olyan extra, de mindenképpen hangulatemelő elemek, mint például egy selfie sarok kialakítása, ahol a kollégák a mókás kiegészítőkkel annyi hangulatos képet lőhetnek magukról, amennyit csak szeretnének!
Ebben pedig mi lehetünk az Önök segítségére!

Tegye emlékezetessé a céges rendezvényt selfie automatával!

Bár kamerás telefonja már mindenkinek van, de egyik sem képes olyan professzionális minőségre, mint a mi fotóautomatáink, melyekkel akár az Önök munkaközössége is könnyedén készíthet szelfiket korlátlan mennyiségben, a megadott időintervallumon belül!
Így bizony, ha megrendeli szolgáltatásunkat céges rendezvényére, 4, 6, vagy akár 8 órán keresztül is annyi azonnal kinyomtatható kép készülhet a kollégákról, amennyit csak szeretnének!
Mi mindenről gondoskodunk: a profi, tükörreflexes fotógépről, a háttérként szolgáló fotófalról, a vicces kiegészítőkről, és sok más egyébről!
Minden munkatársunk több éves gyakorlattal és szaktudással rendelkezik nem csak a fotózás, de az informatika területén is, így ha Önöknek az a kívánsága, akár a cég logója és mottója, vagy bármilyen más üzenet is szerepelhet a képeken!
Magyarországon mi vagyunk a piacvezetők ebben a szolgáltatásban, ezért igyekszünk minden igénynek megfelelni!
Cselekedjenek hát időben, foglalják le az időpontot, mondják el az elképzeléseiket, és mi biztosítjuk az Önök rendezvényén is a vidám pillanatok megörökítését!