Az esküvő a pár életének egyik legfontosabb napja, így magától értetődő, hogy az ünnepség összes pillanatát meg kell örökíteni.
Az esküvői fotóalbumot nézegetve, ha az igényesen és kreatívan van kivitelezve, még évekkel a lakodalom után is elállhat a lélegzetünk, és újraélhetjük a boldog pillanatokat.
Manapság már akár digitális esküvői fotóalbumot is készíthetünk, amelyet a vendégeinkkel is meg tudunk osztani.
Egy ilyen digitális fotóalbum esetében a vendégeknek valószínűleg az is jól esne, ha magukat is viszontláthatnák, amint a boldog párral együtt ünneplik a nagy napot.
Érdemes átgondolnunk, hogy milyen jellegű albumot szeretnénk összeállítani, ki lesz az album „célközönsége”, és milyen képeket fogunk majd összeválogatni hozzá.
Most ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.
Nem kell heteket várni a fotós képeire
Az esküvői fotós által készített fotók kidolgozása akár hetekbe is telhet, ami alatt persze az ifjú pár tűkön ülve várja, hogy a képek által újraélhesse az esküvő legszebb pillanatait.
A Selfiegép fotói azonban pillanatok alatt elérhetőek, így amíg a hivatalos esküvői fényképekre vár, addig örömét lelheti a vendégek által készített fotókban.
Hogy hogyan készülnek el ilyen gyorsan a fotók?
A Selfiegép egy olyan fotóautomata, amely egy tükörreflexes kamerát, fotónyomtatót és stúdióvakut egyesít.
Az automatát a vendégek maguk is könnyedén tudják kezelni, hiszen csak egy gombot kell megnyomniuk a készülék érintőképernyőjén.
A gép a fotót azonnal nyomtatja is, így a gomb megnyomása után néhány másodperccel már a kezükben is tarthatják.
Ez még nem minden, ugyanis a lakodalom folyamán annyi képet készíthetnek, amennyit csak szeretnének!

Emlékkönyv, vagy esküvői album? Mi segítünk!


Az általunk berendezett fotósarokkal azokat a vicces pillanatokat is megörökítheti, amelyeknek a klasszikus esküvői fotóalbumban nem biztos, hogy jutna hely.
Mivel az esküvői fotóalbumba nem zsúfolhatja bele az összes csodás fotót, csakis olyan képeket érdemes bele választani, amelyek Önnek a legfontosabbak.
A lakodalmi mulatságon készült fotókból akár külön emlékkönyvet is összeállíthat, de az esküvői fotóalbumába is becsempészhet párat a vendégekkel készült selfie-k közül.
Nagyon szívesen segítünk ennek az emlékkönyvnek a megtervezésében és elkészítésében, sőt, ha esetleg már van is ötlete arra, hogy milyen stílusú és színösszeállítású fotóalbumot szeretne, akkor az ahhoz illő színes fotófalunkkal még a képeket is hozzá tudja igazítani!
Kilenc különböző stílusú fotófalunk várja, hogy válogasson közülük.
A fotóalbumot, emlékkönyvet évek múlva felütve megkereshetik majd a fotókon a kedvenc nagybácsit, a legjobb barátokat és nagyszülőket.
Annyi biztos, hogy aki ezt a fotóalbumot végignézi, láthatja majd, hogy milyen remek társaság gyűlt össze azért, hogy az ifjú párt ünnepelje.
Szeretne egy közvetlenebb hangulatú fotóalbumot is összeállítani?
A Selfiegép csapata nem csak az esküvő alatt áll a rendelkezésére, hanem az albumok elkészítésekor is.
A fotók mérete előre leegyeztethető, és akármilyen logót, dátumot, vagy nevet is rá tudunk nyomtatni a képekre.
Ráadásul nem csak a fotóalbumába teheti ezeket a poénos fotókat, hanem még vendégei is tehetnek el belőlük emlékbe.
Ha úgy érzi, sikerült egy jó ötletet adnunk, töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat!