egy-regi-uj-unnep-a-halloween-megunneplese

A halloween egy igen megosztó ünnep, különösen a hazai viszonylatban, hiszen az emberek egy része vagy elutasítóan vélekedik róla, vagy szívesen fogadja, és adott esetben még akár megünnepelni is hajlandó.
Érdekes ez a kettősség, de persze senkit sem lehet hibáztatni a véleményéért, hiszen az „import hagyományok” olykor idegenek egy adott ország, sőt, kontinens kultúrájától.
Ám ne gondoljuk, hogy a halloween amerikai találmány, ami filmekkel és kereskedelemmel érkezett Európába, ugyanis egy abszolúte itteni hagyomány, ami csak a nem túl távoli múltban honosodott meg a tengerentúlon!
Ha tehát így szemléljük a dolgot, miért is ne lehetne halloween alkalmából akár magán, akár céges bulit tartani jelmezekkel, játékokkal, finomságokkal, és természetesen selfie géppel?
Ismerje meg Ön is alaposabban a halloweent, és meglátja, hogy milyen remek ötlet lehet egy ilyen parti!

Honnan is származik akkor a halloween?

A halloween szó egy régi angol kifejezésből, az „all hallows eve”-ből származik, ami október 31-e estéjből, azaz a Mindenszentek ünnepének előestjéből származik, pontosabban annak a skót „hallowe’en” változatából, a 16. század közepéről.
Ez egy ősi kelta ünnep, ami az ókorig nyúlik vissza, a Britanniát megszálló rómaiak jegyezték fel elsőként, és bár idővel keveredett a hódítók szokásaival, majd pedig a keresztény hagyományokkal, a lényege még mindig ugyanaz: elűzni az ártó szellemeket, akik azon az éjszakán visszatalálnak a túlvilágról.
A gyerekek ilyenkor hagyományosan ijesztő jelmezt öltenek és töklámpást faragnak, finomságokat gyűjtenek a szomszédságban.
Amerikába a 19. században került át az ír bevándorlók révén, és ott az egész országban elterjedtté és ünnepeltté vált.
Ettől függetlenül egy teljes mértékben európai gyökerű tradíció, amit bárki megtarthat szerte a világon.

Mitől igazán hangulatos egy haloween buli?

mitol-igazan-hangulatos-egy-halloween-buli

Azt hiszem, a halloween hangulatát és dekorációs kultúráját senkinek sem kell bemutatni, számtalan filmben és sorozatban láthattuk már, mi minden használható fel ilyenkor, sőt, a fiatalabbak talán már maguk is vettek részt korábban ilyen eseményen.
A horror-elemek képezik egy jó halloween-i buli esszenciáját, melyek megjelenhetnek mind a dekorációban, az ételeken és a kosztümökben is.
Ami mindenképpen ajánlott egy halloween bulihoz:
⦁ töklámpás dekorációk,
⦁ klasszikus horror-elemek (csontváz, denevérek, pókhálók, boszorkányos elemek, stb.),
⦁ sütemények, rágcsálnivalók, üdítők, netán alkoholos italok,
⦁ vidám, játékos szórakozási lehetőségek, például almahorgászat vízből, jelmezverseny, kvízjáték, és hasonlók.
És természetesen mindehhez kitűnő választás még a selfie gép is, legyen szó akár céges, akár magánrendezvényről, el is mondjuk, hogy miért!

A selfie gép kitűnő kiegészítője egy halloween partinak!

Hogyan lehet egy alapvetően vidám, színes, jelmezes forgatagot még jobbá, de legfőképpen még emlékezetesebbé tenni?
Ehhez kínálunk Önnek is kitűnő lehetőséget a selfie géppel, amivel a helyszínen a résztvevők az időkereten belül akárhány képet készíthetnek magukról, és a fotókat rögtön haza is vihetik emlékbe!
Ki ne szeretne egy kicsit megfeledkezni a mindennapi gondokról, és önfeledten bulizni, nem igaz?
Pontosan ezek a pillanatok örökíthetőek meg remekül a selfie sarokban, ami akár az Ön partiján is ott lehet!
Mit kínálunk?
⦁ 4, 6 és 8 órás csomagot,
⦁ stúdióminőségű tükörreflexes fotógépet könnyen kezelhető digitális panellal,
⦁ színes, nagy felbontású háttereket,
⦁ korlátlan fotónyomtatást a helyszínen,
⦁ vicces kellékeket a fotókhoz,
⦁ igény esetén pedig akár szöveg, logó elhelyezését is a fotókon!
Foglalja hát le Ön is az időpontját a halloween bulijára még ma, és menjen biztosra, hogy Önnél is ott legyünk profi csapatunkkal, és minden kellékünkkel!