Sok esküvőn megfordultunk az idei szezonban is és számtalan tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Az idei év egyik legnépszerűbb esküvői kelléke a selfiegép volt, a legjobb felhasználási mód pedig az esküvői emlékkönyv.

A fotósarok bérlés egyik előnye, hogy azonnal nyomtatható képeket kapnak a vásárlóink. A képeket pedig egy kis kreativitással akár emlékkönyvként is használhatjuk. A legutóbbi esküvőnkön – külön köszönet érte Blankának és Tamásnak – nagyon népszerű volt a fotósarok: megszámolni is lehetetlen hány különböző pózban és hány kellékkel fotózkodtak a vendégek.

esküvői emlékkönyv fotósarok segítségével

A képek pedig bekerültek egy emlékkönyvbe: itt a vendégek megoszthatták jókívánságaikat vagy aláírhatták a beragasztott kép melletti oldalt. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű élmény lesz végignézni a vicces fotókat és elolvasni a vendégek jókívánságait.

Ezek az apróságok egy életre szólnak: a vendégek képeit még évtizedekkel később is szívesen fogják megnézni.

A fotósarok ráadásul nem csak arra alkalmas, hogy a képekből emlékkönyv készüljön: ez egy remek lehetőség arra is, hogy köszönőajándékkal lepjük meg a násznépet. Az elkészülő kép teljesen egyedi emlékek lesznek és mosolyt csalnak bárkinek az arcára. 🙂