Ha éppen az esküvőd szervezésével vagy elfoglalva, vagy egy barátod esküvőjéhez gyűjtesz tippeket, biztosan találkoztál már a szelfigépekkel. A szelfigépek olyan fotóautomaták, amiket ki lehet bérelni rendezvényekhez. Kétség kívül az esküvői fotóautomata a legelterjedtebb formája, de egyre gyakrabban találkozni céges rendezvényeken és fesztiválokon is velük.

2018 legnagyobb rendezvényszervezési dobásai közé tartoznak ezek a modern gépek: biztosan le fog esni az összes vendég álla. Azonban nem csak a vendégekhez jutnak el így a képek: a fotósarok különleges montázsait azonnal meg lehet osztani a közösségi médiában is. A mai bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány meggyőző érvet, hogy miért van Neked is szükséged ezekre a kiegészítőkre! 🙂

1. A te napod, a te történeted

A fotósarok olyan pillanatokat örükít meg, amik ma talán nem is tűnnek annyira fontosnak. Azonban néhány hét múlva kicsit sajnálni fogod, néhány év múlva pedig egyenesen bánni fogod, hogy nem tudták vendégeid megmutatni magukat a szelfigépen. Az esküvő a Ti napotok, a szelfigép pedig megörökíti a Ti történetetek!

2. Az esküvői fotósarok emlék a jövőnek

Garantáljuk, hogy ezek lesznek azok a képek, amiket büszkén fogsz mutatni akár évtizedek múlva is a gyerekeidnek és unokáidnak. Fel lehet keresni a régi barátokat, rokonokat, akik nagyon lendítettek az esküvőn. Egy korábbi ügyfelünk például azt mesélte, hogy az esküvőt követő hónapban külön házibulit szerveztek, ahol kivetítőn nézték vissza a vicces képeket.

3. Köszönőajándék a vendégeknek

Magyarországon is egyre nagyobb divat az esküvői köszönőajándék. Ma már szinte tapintatlanságnak számít, ha nem készül a rendezvényszervező egy apró ajándékkal a vendégeknek. A fotósarok bérlés egyik nagy előnye, hogy a képek azonnal elkészülnek, a vendégek elrakhatják emlékbe azt. Ugye te sem szeretnél unalmas ajándékkal búcsúzni a vendégektől?

4. A gyerekek egyszerűen imádni fogják

Néha magunk is meglepődünk, hogy miért tartózkodnak az idősebbek a szelfigépektől. Talán nem szoktak hozzá annyira a szelfi jelenséghez mint a fiatalabb korosztály. Tény ugyanakkor, hogy az ifjabbakat akár órákra is le tudja kötni a fotóautomata és letesztelnek minden létező pózt a gép előtt. A fiatalok lelkesedése pedig garantáltan átragad az idősebb generációra is!

esküvői fotósarok fotógép - Selfiegép.hu