Fotógép Party Selfiegép

Minden év kicsit lassan indul, a január az újév után meglehetősen eseménytelenül telik a legtöbbünk számára; nincsenek különösebben említésre méltó ünnepek.
Ám a február beköszöntével már érezhető közelségbe kerül a tél vége, és ezzel együtt a tavasz közeledte, aminek hagyományosan velejárója a farsang és a bálszezon!
Habár olyan bálokat, mint amiket az előző évszázadokban tartottak, ma már nemigen szokás rendezni, ez azonban nem jelenti azt, hogy a tradíció kiveszett volna!
És a farsang jelmezes megünneplése sem feltétlenül csak gyermekeknek való, felnőttek miért ne érezhetnék magukat ugyanolyan jól valaki vagy valami más bőrébe bújva egy estére?
Sőt, ha már összegyűlik a társaság akár magánrendezvényen, akár cégesen e jeles alkalmakra, akkor mivel is lehetne maradandóbb emlékké tenni, mint egy selfie sarokkal, és a mellé biztosított vidám, vicces kiegészítőkkel?

A tél végi hagyományok története – röviden

Mi sem mutatja jobban, hogy a farsang és a bálozás nem egy modern, a 20. században „importált” hagyomány, hogy híres költőnk, Csokonai Vitéz Mihály is külön vígeposzt szentelt neki.
Azonban a tél végi tavaszváró, télbúcsúztató ünnepélyek szokása az ókorig nyúlik vissza, a görögökig és rómaiakig.
Hazánkban a középkorban honosodott meg ez az ünnepi idő, német behatásra, melyre az elnevezése is utal.
Azonban nem csak a mulatozásról, beöltözésről szól a dolog, hiszen hagyományosan erre az időszakra esik a fiatalok párválasztása is, sőt, régen az esküvőket is tél végén tartották!
Így hát ez a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó pár hét a böjt előtti mulatságok, bálok, bulik ideje, melyet akár Önök is megünnepelhetnek akár céges, akár privát berkeken belül!

Jelmezes ünnepség farsangkor? Miért ne?

Selfie gép Farsangi Party

A beöltözés, maszkabálozás mindig is hozzá tartozott a farsanghoz, pontosabban annak utolsó három napjához, melyet a „farsang farkának” is neveznek.
Miért ne tarthatnának hát Önök is ilyen jelmezes eseményt akár magán-keretek között, akár céges rendezvényként?
Egészen biztos, hogy mind a család, barátok, mind pedig a cég alkalmazottai, munkatársai élveznék, hogy egy pár órára levetkőzhetik a mindennapi énjüket, és azzá válhatnak, amivé csak szeretnének!
Az efféle szórakozás talán sokak szemében gyermeteg, de ez távolról sincs így!
Ráadásul van hozzá egy kitűnő plusz ötletünk: tegyék a résztvevők számára az eseményt örök emlékké egy selfie sarok felállításával!
Színes, nagy részletességű háttereink https://selfiegep.hu/hattereink/ kitűnően illenek a jelmezes kavalkádhoz, és a csomaghoz tartozó vicces kellékek, kiegészítők csak még tovább fokozzák a hangulatot!

Rendeljen Ön is selfie gépet a farsangi mulatsághoz!

Önnek is megtetszett egy vidám farsangi mulatság megrendezésének ötlete?
És szeretné, ha az esemény a lehető legközelebb állna a tökéleteshez?
Akkor kitűnő lehetőséget kínálunk az Ön számára, hiszen selfiegép szolgáltatásunkkal minden résztvevő örökre szóló, fizikai emléket vihet haza róla!
4, 6 és 8 órás csomagjainkban benne van a kitelepülés, a fotóbox https://selfiegep.hu/fotobox/ és a háttér felállítása, valamint a korlátlan fotónyomtatás is, továbbá munkatársaink folyamatosan jelen vannak, és segítenek a fotózkodni kívánóknak.
Ha pedig Önök valami egyedi üzenettel, logóval, egyébbel szeretnék a képeket ellátni, arra is van lehetőség, hiszen kollégáink e területen is járatosak!
Tegye hát lehetővé barátai, családja, vagy éppen munkatársai számára, hogy annyit pózolhassanak, szelfizhessenek, amennyit csak szeretnének, és ebből annyi kép vagy jópofa GIF születhessen, amennyi csak belefér az időbe!
Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, és foglaljon időpontot, nehogy lemaradjon a lehetőségről!