Fotóautomata: a legszebb pillanatokért

Mindig jó, ha egy rendezvényről készülnek emlékbe fotók, és még annál is jobb, ha ezeket a fotókat maguk a vendégek készíthetik el. Ha nem szeretne egy vagyont költeni fotósra, vagy csak szeretné, hogy a képek valóban önfeledtek és közvetlenek legyenek, válassza a Selfiegép fotóautomatát!

Photoshop és retusálás nélkül tudunk Önnek remek minőségű képeket garantálni pillanatok alatt, így másodpercekkel a gomb lenyomás után már a kezében is tarthatja őket. Az esküvőn vagy céges bulin készült fotókat a vendégek hazavihetik magukkal, így a felejthetetlen élmények mellett még egy maradandó ajándékkal is kedveskedhet nekik.

fotóautomata

Mit értünk mi fotóautomata alatt?

Sokaknak a fotóautomata szó hallatára talán elsőre egy olyan fotó fülke jut eszébe, mellyel a metró aluljárókban találkozhatunk, és helyben nyomtat nekünk igazolványképet. A Selfiegép fotóautomata működési elve annyiban megegyezik ezzel, hogy szintén másodpercek alatt hozzájutunk általa a képekhez. A Selfiegép gyakorlatilag nem más, mint egy mobilis, mini fotóstúdió: egy tükörreflexes kamera, stúdió minőségű vaku és fotónyomtató egy dobozba zárva, tehát a készülék még a sarokban is elfér. Nincs sok helyre szükségünk – mindössze egy 3 x 3 méteres szabad terület kell a fotófal és a gép felállításához.

Hogyan működik a Selfiegép fotóautomata?

A stúdióvakunak köszönhetően még sötétben is remek minőségű, éles képeket tudunk készíteni Önnek és vendégeinek. A gépet a vendégek érintőképernyőn keresztül könnyedén tudják vezérelni, majd a gomb benyomása után a készülék visszaszámlál, hogy legyen idő beállni, és már el is készült a tökéletes party fotó. A fotóautomata még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas, melyet GIF formátumba konvertál át, így akár egyből meg is tudja osztani a közösségi oldalán. A képeket digitális formában is tárolja a gép, így azokat egyszerűen továbbítani tudjuk Önnek, sőt, a kinyomtatott fotókra bármilyen előre megbeszélt logót, feliratot, dátumot is rá tudunk nyomtatni. A Selfiegép összeszerelése és beállítása pedig csupán 20 percet vesz igénybe.

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

  • A fotóautomata kibérlésével Ön korlátlan mennyiségű fotót kap: a 4, 6, vagy 8 órás bérlés alatt annyi fényképet készíthetnek, amennyit csak szeretnének, nálunk nincsen rá limit.
  • Ha úgy érzi, hogy a vendégeknek nem volt elég a Selfiegépből, a helyszínen lehetősége van a bérlés idejét meghosszabbítani.
  • A fotóautomata mellett mindenféle vicces kiegészítő kelléket és fotófalat mi biztosítunk.
  • A fehér színű háttér ingyenesen igénybe vehető a szolgáltatásunk részeként, a mintás háttereket pedig 15 000 forint ellenében tudjuk a rendelkezésére bocsátani.
  • Kollégánk a szolgáltatás időtartama alatt végig jelen van, és segít a vendégeknek a Selfiegép kezelésében.
  • Igény esetén duplanyomtatást és a fotók más méretben való nyomtatását is vállaljuk.
fotóbox szolgáltatások

Meghoztuk a kedvét a selfiezéshez?

Ha úgy döntött, hogy Ön is szeretné meglepni a vendégeit a Selfiegéppel, töltse ki árajánlatkérő adatlapunkat, és mi 24 órán belül jelentkezünk a válasszal!

További kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeken!

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00