Fotóautomata: a legszebb pillanatokért

Mindig jó, ha egy rendezvényről készülnek emlékbe fotók, és még annál is jobb, ha ezeket a fotókat maguk a vendégek készíthetik el. Ha nem szeretne egy vagyont költeni fotósra, vagy csak szeretné, hogy a képek valóban önfeledtek és közvetlenek legyenek, válassza a Selfiegép fotóautomatát!

Photoshop és retusálás nélkül tudunk Önnek remek minőségű képeket garantálni pillanatok alatt, így másodpercekkel a gomb lenyomás után már a kezében is tarthatja őket. Az esküvőn vagy céges bulin készült fotókat a vendégek hazavihetik magukkal, így a felejthetetlen élmények mellett még egy maradandó ajándékkal is kedveskedhet nekik.

fotóautomata

Mit értünk mi fotóautomata alatt?

Sokaknak a fotóautomata szó hallatára talán elsőre egy olyan fotó fülke jut eszébe, mellyel a metró aluljárókban találkozhatunk, és helyben nyomtat nekünk igazolványképet. A Selfiegép fotóautomata működési elve annyiban megegyezik ezzel, hogy szintén másodpercek alatt hozzájutunk általa a képekhez. A Selfiegép gyakorlatilag nem más, mint egy mobilis, mini fotóstúdió: egy tükörreflexes kamera, stúdió minőségű vaku és fotónyomtató egy dobozba zárva, tehát a készülék még a sarokban is elfér. Nincs sok helyre szükségünk – mindössze egy 3 x 3 méteres szabad terület kell a fotófal és a gép felállításához.

Hogyan működik a Selfiegép fotóautomata?

A stúdióvakunak köszönhetően még sötétben is remek minőségű, éles képeket tudunk készíteni Önnek és vendégeinek. A gépet a vendégek érintőképernyőn keresztül könnyedén tudják vezérelni, majd a gomb benyomása után a készülék visszaszámlál, hogy legyen idő beállni, és már el is készült a tökéletes party fotó. A fotóautomata még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas, melyet GIF formátumba konvertál át, így akár egyből meg is tudja osztani a közösségi oldalán. A képeket digitális formában is tárolja a gép, így azokat egyszerűen továbbítani tudjuk Önnek, sőt, a kinyomtatott fotókra bármilyen előre megbeszélt logót, feliratot, dátumot is rá tudunk nyomtatni. A Selfiegép összeszerelése és beállítása pedig csupán 20 percet vesz igénybe.

Szeretné megörökíteni az esküvő, céges buli, vagy fesztivál
legemlékezetesebb pillanatait?

Béreljen Selfiegépet online!

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

  • A fotóautomata kibérlésével Ön korlátlan mennyiségű fotót kap: a 4, 6, vagy 8 órás bérlés alatt annyi fényképet készíthetnek, amennyit csak szeretnének, nálunk nincsen rá limit.
  • Ha úgy érzi, hogy a vendégeknek nem volt elég a Selfiegépből, a helyszínen lehetősége van a bérlés idejét meghosszabbítani.
  • A fotóautomata mellett mindenféle vicces kiegészítő kelléket és fotófalat mi biztosítunk.
  • A fehér színű háttér ingyenesen igénybe vehető a szolgáltatásunk részeként, a mintás háttereket pedig 15 000 forint ellenében tudjuk a rendelkezésére bocsátani.
  • Kollégánk a szolgáltatás időtartama alatt végig jelen van, és segít a vendégeknek a Selfiegép kezelésében.
  • Igény esetén duplanyomtatást és a fotók más méretben való nyomtatását is vállaljuk.
fotóbox szolgáltatások