Fotóautomata: a legszebb pillanatokért

Mindig jó, ha egy rendezvényről készülnek emlékbe fotók, és még annál is jobb, ha ezeket a fotókat maguk a vendégek készíthetik el. Ha nem szeretne egy vagyont költeni fotósra, vagy csak szeretné, hogy a képek valóban önfeledtek és közvetlenek legyenek, válassza a Selfiegép fotóautomatát!

Photoshop és retusálás nélkül tudunk Önnek remek minőségű képeket garantálni pillanatok alatt, így másodpercekkel a gomb lenyomás után már a kezében is tarthatja őket. Az esküvőn vagy céges bulin készült fotókat a vendégek hazavihetik magukkal, így a felejthetetlen élmények mellett még egy maradandó ajándékkal is kedveskedhet nekik.

fotóautomata

Mit értünk mi fotóautomata alatt?

Sokaknak a fotóautomata szó hallatára talán elsőre egy olyan fotó fülke jut eszébe, mellyel a metró aluljárókban találkozhatunk, és helyben nyomtat nekünk igazolványképet. A Selfiegép fotóautomata működési elve annyiban megegyezik ezzel, hogy szintén másodpercek alatt hozzájutunk általa a képekhez. A Selfiegép gyakorlatilag nem más, mint egy mobilis, mini fotóstúdió: egy tükörreflexes kamera, stúdió minőségű vaku és fotónyomtató egy dobozba zárva, tehát a készülék még a sarokban is elfér. Nincs sok helyre szükségünk – mindössze egy 3 x 3 méteres szabad terület kell a fotófal és a gép felállításához.

Hogyan működik a Selfiegép fotóautomata?

A stúdióvakunak köszönhetően még sötétben is remek minőségű, éles képeket tudunk készíteni Önnek és vendégeinek. A gépet a vendégek érintőképernyőn keresztül könnyedén tudják vezérelni, majd a gomb benyomása után a készülék visszaszámlál, hogy legyen idő beállni, és már el is készült a tökéletes party fotó. A fotóautomata még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas, melyet GIF formátumba konvertál át, így akár egyből meg is tudja osztani a közösségi oldalán. A képeket digitális formában is tárolja a gép, így azokat egyszerűen továbbítani tudjuk Önnek, sőt, a kinyomtatott fotókra bármilyen előre megbeszélt logót, feliratot, dátumot is rá tudunk nyomtatni. A Selfiegép összeszerelése és beállítása pedig csupán 20 percet vesz igénybe.

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

  • A fotóautomata kibérlésével Ön korlátlan mennyiségű fotót kap: a 4, 6, vagy 8 órás bérlés alatt annyi fényképet készíthetnek, amennyit csak szeretnének, nálunk nincsen rá limit.
  • Ha úgy érzi, hogy a vendégeknek nem volt elég a Selfiegépből, a helyszínen lehetősége van a bérlés idejét meghosszabbítani.
  • A fotóautomata mellett mindenféle vicces kiegészítő kelléket és fotófalat mi biztosítunk.
  • A fehér színű háttér ingyenesen igénybe vehető a szolgáltatásunk részeként, a mintás háttereket pedig 15 000 forint ellenében tudjuk a rendelkezésére bocsátani.
  • Kollégánk a szolgáltatás időtartama alatt végig jelen van, és segít a vendégeknek a Selfiegép kezelésében.
  • Igény esetén duplanyomtatást és a fotók más méretben való nyomtatását is vállaljuk.
fotóbox szolgáltatások

Meghoztuk a kedvét a selfiezéshez?

Ha úgy döntött, hogy Ön is szeretné meglepni a vendégeit a Selfiegéppel, töltse ki árajánlatkérő adatlapunkat, és mi 24 órán belül jelentkezünk a válasszal!

További kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeken!

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00

Szilveszteri buli selfiegép bérléssel

Az adott évet lezáró esemény, legyen szó akár egy szilveszteri buliról vagy egy egyszerű évzáró eseményről, sokféleképpen szervezhető. De tökéletessé csak selfie géppel válik!

bővebben

Karácsonyi esemény selfie géppel

Karácsonyi esemény? Csak selfie géppel lehet teljes! Az év egyik legszebb időszaka a karácsony, miért ne lehetne céges berkeken belül is megadni a módját a megünneplésének? Egy selfie géppel ráadásul örök emlékké is tehető! A karácsony nem csak családi körökben, de...

bővebben

Tegye örök emlékké a halloween-i bulit egy selfie géppel!

Gyermekként mindannyian nagyon élveztük a farsangi beöltözős bulikat, azonban ez hamar véget ér, egy bizonyos kor után már nemigen csinálunk ilyesmit. De vajon miért is nem? Miért ne élvezhetné egy felnőtt ugyanúgy, hogy egy délutánra-estére valaki másnak, valami...

bővebben