Fotóbox: a dobozba zárt fotóstúdió

Ha nincs ötlete arra, hogy mivel tegye még izgalmasabbá a rendezvényét a vendégek számára, nekünk van egy remek ajánlatunk! Örökítsék meg profi módon a rendezvény legviccesebb pillanatait, fotós nélkül!

A buli helyszínén kihelyezett fotóboxunk tulajdonképpen egy profi fényképezőgép, stúdióvaku és fotó nyomtató egy dobozban. Az eredeti Selfiegép Magyarország első ilyen típusú fotóboxa, így a minőséget és megbízhatóságot is garantálni tudjuk.

fotóstúdió

Mit kap akkor, ha a Selfiegépet választja?

Mint ahogyan azt már említettük, a fotóbox kezelése roppant egyszerű, de a biztonság kedvéért személyes asszisztenciát biztosítunk minden ügyfelünknek. Ez azt jelenti, hogy egy kollégánk végig jelen van a bérlés időtartama alatt, hogy segítséget tudjon nyújtani, ha bármilyen kérés vagy kérdés merülne fel. Már egy órával a megbeszélt időpont előtt megérkezünk, hogy mindent időben össze tudjunk szerelni és beállítani. A bérlés 4, 6, vagy 8 órára szól, ez azonban a helyszínen kérésre meghosszabbítható.

Korlátan mennyiségű fotó, limit nélkül

A készülék mellett a fehér fotófal és egy egész asztalnyi különböző poénos kellék (pl: paróka, álarc) már benne van a szolgáltatás árában. Amennyiben pedig egy látványosabb háttérre vágyik, mi sok különböző mintás fotófallal állunk a rendelkezésére. Az elkészült fotókat és animációkat (bizony, a készülék még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas) digitális formában is eljuttatjuk Önhöz. Kérésre a képeket különböző méretekben is ki tudjuk nyomtatni, illetve bármilyen előre egyeztetett logót, nevet vagy dátumot meg tudunk jeleníteni a fotópapíron.

selfiefotó

Hogyan működik a Selfiegép fotóbox?

A Selfiegép egy olyan szórakoztató eszköz, amellyel a vendégei saját maguk készíthetik el a buli legviccesebb fotóit. Egy aprócska, mobilis fotóstúdió, melynek felállításához csupán pár négyzetméterre van szükségünk, és garantáltan elkápráztatja a bulin résztvevőket. Az eszköz három dolgot egyesít: tükörreflexes fényképezőt, vakut és fotónyomtatót – ezekből áll össze a Selfiegép.

És hogy mit kapunk ezek által?

  • A tükörreflexes fényképezőgép biztosítja, hogy a fotók jó minőségűek legyenek,
  • A vaku arról gondoskodik, hogy még sötétben is éles képeket készíthessünk.
  • A fotónyomtatónak köszönhetően pedig pillanatok alatt kezünkben tarthatjuk a fotókat.

Így tehát nem kell a retusálásra és fotókidolgozásra sem órákat várni!
Nem kell profi fotósnak lennünk ahhoz, hogy a Selfiegépet használni tudjuk, hiszen a készülék érintőképernyővel van ellátva, melyen csupán egy gombot kell benyomnunk, és már indul is a visszaszámlálás. Néhány másodperc elmúltával pedig már készen is vannak az „előhívott” fotók, amelyet a vendégek el is tehetnek emlékbe.

Rendelje meg szolgáltatásunkat most!

Ha megtetszett Önnek a Selfiegép fotóbox ötlete, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, megtörténhet a szerződéskötés, miután elkészítünk Önnek egy minta kollázst, és minden részletet egyeztetünk.

Ha még további kérdései akadnának, keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00