Fotóbox: a dobozba zárt fotóstúdió

Ha nincs ötlete arra, hogy mivel tegye még izgalmasabbá a rendezvényét a vendégek számára, nekünk van egy remek ajánlatunk! Örökítsék meg profi módon a rendezvény legviccesebb pillanatait, fotós nélkül!

A buli helyszínén kihelyezett fotóboxunk tulajdonképpen egy profi fényképezőgép, stúdióvaku és fotó nyomtató egy dobozban. Az eredeti Selfiegép Magyarország első ilyen típusú fotóboxa, így a minőséget és megbízhatóságot is garantálni tudjuk.

fotóstúdió

Mit kap akkor, ha a Selfiegépet választja?

Mint ahogyan azt már említettük, a fotóbox kezelése roppant egyszerű, de a biztonság kedvéért személyes asszisztenciát biztosítunk minden ügyfelünknek. Ez azt jelenti, hogy egy kollégánk végig jelen van a bérlés időtartama alatt, hogy segítséget tudjon nyújtani, ha bármilyen kérés vagy kérdés merülne fel. Már egy órával a megbeszélt időpont előtt megérkezünk, hogy mindent időben össze tudjunk szerelni és beállítani. A bérlés 4, 6, vagy 8 órára szól, ez azonban a helyszínen kérésre meghosszabbítható.

Korlátan mennyiségű fotó, limit nélkül

A készülék mellett a fehér fotófal és egy egész asztalnyi különböző poénos kellék (pl: paróka, álarc) már benne van a szolgáltatás árában. Amennyiben pedig egy látványosabb háttérre vágyik, mi sok különböző mintás fotófallal állunk a rendelkezésére. Az elkészült fotókat és animációkat (bizony, a készülék még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas) digitális formában is eljuttatjuk Önhöz. Kérésre a képeket különböző méretekben is ki tudjuk nyomtatni, illetve bármilyen előre egyeztetett logót, nevet vagy dátumot meg tudunk jeleníteni a fotópapíron.

Szeretné megörökíteni az esküvő, céges buli, vagy fesztivál
legemlékezetesebb pillanatait?

Béreljen Selfiegépet online!

selfiefotó

Hogyan működik a Selfiegép fotóbox?

A Selfiegép egy olyan szórakoztató eszköz, amellyel a vendégei saját maguk készíthetik el a buli legviccesebb fotóit. Egy aprócska, mobilis fotóstúdió, melynek felállításához csupán pár négyzetméterre van szükségünk, és garantáltan elkápráztatja a bulin résztvevőket. Az eszköz három dolgot egyesít: tükörreflexes fényképezőt, vakut és fotónyomtatót – ezekből áll össze a Selfiegép.

És hogy mit kapunk ezek által?

  • A tükörreflexes fényképezőgép biztosítja, hogy a fotók jó minőségűek legyenek,
  • A vaku arról gondoskodik, hogy még sötétben is éles képeket készíthessünk.
  • A fotónyomtatónak köszönhetően pedig pillanatok alatt kezünkben tarthatjuk a fotókat.

Így tehát nem kell a retusálásra és fotókidolgozásra sem órákat várni!
Nem kell profi fotósnak lennünk ahhoz, hogy a Selfiegépet használni tudjuk, hiszen a készülék érintőképernyővel van ellátva, melyen csupán egy gombot kell benyomnunk, és már indul is a visszaszámlálás. Néhány másodperc elmúltával pedig már készen is vannak az „előhívott” fotók, amelyet a vendégek el is tehetnek emlékbe.