Fotóbox: a dobozba zárt fotóstúdió

Ha nincs ötlete arra, hogy mivel tegye még izgalmasabbá a rendezvényét a vendégek számára, nekünk van egy remek ajánlatunk! Örökítsék meg profi módon a rendezvény legviccesebb pillanatait, fotós nélkül!

A buli helyszínén kihelyezett fotóboxunk tulajdonképpen egy profi fényképezőgép, stúdióvaku és fotó nyomtató egy dobozban. Az eredeti Selfiegép Magyarország első ilyen típusú fotóboxa, így a minőséget és megbízhatóságot is garantálni tudjuk.

fotóstúdió

Mit kap akkor, ha a Selfiegépet választja?

Mint ahogyan azt már említettük, a fotóbox kezelése roppant egyszerű, de a biztonság kedvéért személyes asszisztenciát biztosítunk minden ügyfelünknek. Ez azt jelenti, hogy egy kollégánk végig jelen van a bérlés időtartama alatt, hogy segítséget tudjon nyújtani, ha bármilyen kérés vagy kérdés merülne fel. Már egy órával a megbeszélt időpont előtt megérkezünk, hogy mindent időben össze tudjunk szerelni és beállítani. A bérlés 4, 6, vagy 8 órára szól, ez azonban a helyszínen kérésre meghosszabbítható.

Korlátan mennyiségű fotó, limit nélkül

A készülék mellett a fehér fotófal és egy egész asztalnyi különböző poénos kellék (pl: paróka, álarc) már benne van a szolgáltatás árában. Amennyiben pedig egy látványosabb háttérre vágyik, mi sok különböző mintás fotófallal állunk a rendelkezésére. Az elkészült fotókat és animációkat (bizony, a készülék még rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas) digitális formában is eljuttatjuk Önhöz. Kérésre a képeket különböző méretekben is ki tudjuk nyomtatni, illetve bármilyen előre egyeztetett logót, nevet vagy dátumot meg tudunk jeleníteni a fotópapíron.

selfiefotó

Hogyan működik a Selfiegép fotóbox?

A Selfiegép egy olyan szórakoztató eszköz, amellyel a vendégei saját maguk készíthetik el a buli legviccesebb fotóit. Egy aprócska, mobilis fotóstúdió, melynek felállításához csupán pár négyzetméterre van szükségünk, és garantáltan elkápráztatja a bulin résztvevőket. Az eszköz három dolgot egyesít: tükörreflexes fényképezőt, vakut és fotónyomtatót – ezekből áll össze a Selfiegép.

És hogy mit kapunk ezek által?

  • A tükörreflexes fényképezőgép biztosítja, hogy a fotók jó minőségűek legyenek,
  • A vaku arról gondoskodik, hogy még sötétben is éles képeket készíthessünk.
  • A fotónyomtatónak köszönhetően pedig pillanatok alatt kezünkben tarthatjuk a fotókat.

Így tehát nem kell a retusálásra és fotókidolgozásra sem órákat várni!
Nem kell profi fotósnak lennünk ahhoz, hogy a Selfiegépet használni tudjuk, hiszen a készülék érintőképernyővel van ellátva, melyen csupán egy gombot kell benyomnunk, és már indul is a visszaszámlálás. Néhány másodperc elmúltával pedig már készen is vannak az „előhívott” fotók, amelyet a vendégek el is tehetnek emlékbe.

Rendelje meg szolgáltatásunkat most!

Ha megtetszett Önnek a Selfiegép fotóbox ötlete, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, megtörténhet a szerződéskötés, miután elkészítünk Önnek egy minta kollázst, és minden részletet egyeztetünk.

Ha még további kérdései akadnának, keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00

Szilveszteri buli selfiegép bérléssel

Az adott évet lezáró esemény, legyen szó akár egy szilveszteri buliról vagy egy egyszerű évzáró eseményről, sokféleképpen szervezhető. De tökéletessé csak selfie géppel válik!

bővebben

Karácsonyi esemény selfie géppel

Karácsonyi esemény? Csak selfie géppel lehet teljes! Az év egyik legszebb időszaka a karácsony, miért ne lehetne céges berkeken belül is megadni a módját a megünneplésének? Egy selfie géppel ráadásul örök emlékké is tehető! A karácsony nem csak családi körökben, de...

bővebben

Tegye örök emlékké a halloween-i bulit egy selfie géppel!

Gyermekként mindannyian nagyon élveztük a farsangi beöltözős bulikat, azonban ez hamar véget ér, egy bizonyos kor után már nemigen csinálunk ilyesmit. De vajon miért is nem? Miért ne élvezhetné egy felnőtt ugyanúgy, hogy egy délutánra-estére valaki másnak, valami...

bővebben