Fotósarok a vendégei szórakoztatására

Rendezzen be vendégeinek egy olyan fotósarkot, ahol ők maguk lehetnek a fotósok! Az eredeti Selfiegép csapata segít Önnek létrehozni a saját mini fotóstúdióját a rendezvényén, amely valószínűleg az esemény legnépszerűbb látványossága lesz. Ehhez pedig minimális helyre van szükség, mindössze 3 x 3 méter kell ahhoz, hogy berendezhessük a sarkot. A Selfiegéppel készült vicces party fotókat vendégei magukkal vihetik emlékül, hiszen a készülék néhány másodperc alatt már ki is nyomtatja a képeket. Ebben a fotósarokban tehát nem csak fényképezkedni lehet, hanem azonnal a kezünkben is tarthatjuk a képeket.

Fotósarok a vendégei szórakoztatására

Miből áll a Selfiegép fotósarka?

  • A Selfiegép tulajdonképpen egy tükörreflexes fényképezőből, stúdióvakuból és fotónyomtatóból álló fotóautomata.
  • Az automata az érintőképernyő segítségével nagyon könnyen kezelhető, a fotók elkészítéséhez gyakorlatilag csak egy gombot kell benyomni.
  • A stúdió minőségű vakunak köszönhetően akár a sötétben is kiválóan tudunk fotózni.
  • A gép nem csak fotók, hanem rövid mozgóképek rögzítésére is alkalmas, így vendégei még GIF formátumú animációt is tudnak készíteni, amelyet később a közösségi média oldalukon is meg tudnak osztani.
  • A fotóbox mellett fotófalról és egy egész asztalnyi vicces kellékről is gondoskodunk.
  • Számos színes, mintás hátteret tudunk Önnek kínálni, de ha az egyszerűség híve, akkor a fehér alaphátterünket is igénybe veheti.
  • A fotósarok gyakorlatilag bárhol felállítható, akár még szabadtéren is, amennyiben az áramforrás és egy kisebb fedett terület rendelkezésünkre áll.
  • Bár a mini stúdiót egy terem sarkában a legpraktikusabb felállítani, láthatóan nem feltétlenül kell valóban a sarokba szorítani azt.

Az általunk nyújtott extrák

> Mi nem limitáljuk a vendégek szórakozását: vendégei korlátlan mennyiségű fotót készíthetnek a Selfiegéppel, melyeket digitális formában is eljuttatunk Önhöz.

> Lehetőség van a képek dupla nyomtatására, illetve a fotóalbum elkészítésében is szívesen nyújtunk Önnek segítséget.

> A fényképeken bármilyen előre megbeszélt logót, nevet, vagy dátumot is meg tudunk jeleníteni.

> Azért, hogy mindenképpen mosolyt csaljunk az arcokra, rengeteg különböző parókát, bajuszt, álarcot és egyéb kelléket biztosítunk a fotózáshoz.

Bővebben a szolgáltatásainkról

A fotósarok berendezése csupán 20-30 percet vesz igénybe, de mi már egy órával a megbeszélt időpont előtt kiérkezünk, hogy minden biztosan sínen legyen, mire a vendégek megérkeznek. Kollégánk a bérlés ideje alatt végig jelen van a helyszínen, hogy segítsen a gép kezelésében, illetve, hogy bármilyen felmerülő kérdésre választ tudjon adni.

A Selfiegépet 4, 6, 8 órás időtartamra bérelheti ki, de abban az esetben, ha úgy érzi, még tovább tartanak igényt a szolgáltatásunkra, ez a helyszínen utólag meghosszabbítható. A fehér színű fotófal használata már benne van az árban, így ha ezt venné igénybe, az nem jár semmilyen plusz költséggel. Budapesten kívül vidékre is nagy örömmel települünk ki, kedvező kilométer árakkal.

 a Selfiegép fotósarka

Válassza az eredeti Selfiegépet!

Több száz sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött, számíthat a tapasztalt, profi csapatunkra. Ha úgy érzi, Önnek ránk van szüksége azért, hogy feledhetetlenné tegye a rendezvényét, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk!

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00

Szilveszteri buli selfiegép bérléssel

Az adott évet lezáró esemény, legyen szó akár egy szilveszteri buliról vagy egy egyszerű évzáró eseményről, sokféleképpen szervezhető. De tökéletessé csak selfie géppel válik!

bővebben

Karácsonyi esemény selfie géppel

Karácsonyi esemény? Csak selfie géppel lehet teljes! Az év egyik legszebb időszaka a karácsony, miért ne lehetne céges berkeken belül is megadni a módját a megünneplésének? Egy selfie géppel ráadásul örök emlékké is tehető! A karácsony nem csak családi körökben, de...

bővebben

Tegye örök emlékké a halloween-i bulit egy selfie géppel!

Gyermekként mindannyian nagyon élveztük a farsangi beöltözős bulikat, azonban ez hamar véget ér, egy bizonyos kor után már nemigen csinálunk ilyesmit. De vajon miért is nem? Miért ne élvezhetné egy felnőtt ugyanúgy, hogy egy délutánra-estére valaki másnak, valami...

bővebben