Fotófal: Válogasson háttereink közül!

Azért, hogy a vendégek által elkészített selfie-k teljesen egységesek legyenek, a szolgáltatásunk részeként különböző háttereket is kínálunk Önnek. Az egyszerű, fehér színű hátterünket az alapszolgáltatásunk részeként bármilyen felár nélkül biztosítjuk ügyfeleinknek.

Fehér hátter:

Egyedi, mintás háttereinket a szolgáltatás egész időtartamára 20 000 forintért veheti igénybe. Egyszerre több háttér is kibérelhető, azonban mindegyik külön fizetendő, tehát a 20 000 forintos ár hátterenként értendő. Jelenleg az alap fehér háttéren kívül 19 különböző mintázatú fotófalunk érhető el, közöttük kétféle (mostanában rendkívüli népszerűségnek örvendő) virágos háttér is. Igyekszünk lehetőséget nyújtani arra, hogy a fotófalaink összehangolhatóak legyenek a díszletek és a meghívók színvilágával. Fotófal kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így a jövőben még ennél is több választási lehetőséggel tudunk majd szolgálni.

Néhány tudnivaló a fotófalakról

  • A fotófalaink mérete egységesen 240 x 240 cm, tehát elég nagy háttérfelületet tudnak biztosítani a közös képeknek, és a teljes fotósarok berendezéséhez is csupán csak 3 x 3 m szabad helyre van szükségünk.
  • Mindegyik kínált háttérből egy darabbal rendelkezünk, így amennyiben a választott háttérre a rendezvénye napján valaki már korábban lecsapott, sajnos csak a többi hátterünket tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani.
  • Mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges azzal kapcsolatban, hogy melyik fotófalat vagy falakat igényli.
  • A Selfiegép szolgáltatás megrendelésekor tehát kérjük, jelezze, hogy melyik háttérre esett a választása, ugyanis a helyszínre mi csak azt fogjuk kiszállítani és felállítani.

Mit nyújt Önnek a Selfiegép?

  • Igazán el szeretné kápráztatni a rendezvényén résztvevőket? A Selfiegép segítségével még azokat a vendégeket is szórakoztatni tudja majd, akik egyébként általában menekülnek a fotós elől.
  • A selfie automata lehetőséget nyújt arra, hogy pillanatok alatt vicces fotókat készíthessünk közösen a látogatókkal, amihez mi még kiegészítő kellékeket – parókákat, álarcokat, mű bajuszt – is kínálunk ingyen és bérmentve.
  • A gépbe épített nyomtató a felvételek elkészültével azonnal ki is nyomtatja a képeket, így nem kell várni a fotókidolgozásra sem.
  • Egyetlen vendégnek sem kell tehát üres kézzel távoznia a buliból, hiszen emlékül magával vihet a Selfiegép által készített fotókból.

Hogyan jut el a rendezvényre a fotófal?

Az előre egyeztetett időpont előtt már egy órával kiérkezünk a rendezvény helyszínére, hogy a szükséges munkálatokat elvégezzük, és mindent az igényének megfelelően tudjunk beállítani.
Ha az este folyamán szeretné a falat elmozdítani, vagy máshova felállítani, kollégánk a segítségére lesz, mivel a szolgáltatás időtartama alatt végig jelen vagyunk a helyszínen. A fotófal felállítása pedig mindössze csak 10 percet vesz igénybe.

Mit nyújt Önnek a Selfiegép?

Felkeltettük az érdeklődését? 

Ha úgy döntött, Ön is a Selfiegéppel szeretné még emlékezetesebbé tenni a rendezvényét, nincs más dolga, mint kitölteni az ajánlatkérő űrlapunkat, és 24 órán belül számíthat is a válaszunkra, benne az Önnek szóló árajánlatunkkal. Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérjük, töltse ki az űrlapot. Ne felejtse el megírni a helyszín és bérlés időtartam adatokat, hogy pontos árakat tudjunk küldeni Önnek. 

> Minden megekeresésre legfeljebb 2 munkanapon belül reagálunk.

> Rendelkezünk kapacitással akár több gép bérlésére is.

> Ha folyamatos selfiegép bérlésre van szüksége, kérje egyedi ajánlatunkat

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.


Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00