Fotófal: Válogasson színes fotóháttereink közül!

Azért, hogy a vendégek által elkészített selfie-k teljesen egységesek legyenek, a szolgáltatásunk részeként különböző háttereket is kínálunk Önnek. Az egyszerű, fehér színű hátterünket az alapszolgáltatásunk részeként bármilyen felár nélkül biztosítjuk ügyfeleinknek.
Egyedi, mintás háttereinket a szolgáltatás egész időtartamára 15 000 forintért veheti igénybe. Egyszerre több háttér is kibérelhető, azonban mindegyik külön fizetendő, tehát a 15 000 forintos ár hátterenként értendő. Jelenleg az alap fehér háttéren kívül 9 különböző mintázatú fotófalunk érhető el, közöttük kétféle (mostanában rendkívüli népszerűségnek örvendő) virágos háttér is. Igyekszünk lehetőséget nyújtani arra, hogy a fotófalaink összehangolhatóak legyenek a díszletek és a meghívók színvilágával. Fotófal kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így a jövőben még ennél is több választási lehetőséggel tudunk majd szolgálni.

Néhány tudnivaló a fotófalakról

  • A fotófalaink mérete egységesen 240 x 240 cm, tehát elég nagy háttérfelületet tudnak biztosítani a közös képeknek, és a teljes fotósarok berendezéséhez is csupán csak 3 x 3 m szabad helyre van szükségünk.
  • Mindegyik kínált háttérből egy darabbal rendelkezünk, így amennyiben a választott háttérre a rendezvénye napján valaki már korábban lecsapott, sajnos csak a többi hátterünket tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani.
  • Mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges azzal kapcsolatban, hogy melyik fotófalat vagy falakat igényli.
  • A Selfiegép szolgáltatás megrendelésekor tehát kérjük, jelezze, hogy melyik háttérre esett a választása, ugyanis a helyszínre mi csak azt fogjuk kiszállítani és felállítani.

Mit nyújt Önnek a Selfiegép?

  • Igazán el szeretné kápráztatni a rendezvényén résztvevőket? A Selfiegép segítségével még azokat a vendégeket is szórakoztatni tudja majd, akik egyébként általában menekülnek a fotós elől.
  • A selfie automata lehetőséget nyújt arra, hogy pillanatok alatt vicces fotókat készíthessünk közösen a látogatókkal, amihez mi még kiegészítő kellékeket – parókákat, álarcokat, mű bajuszt – is kínálunk ingyen és bérmentve.
  • A gépbe épített nyomtató a felvételek elkészültével azonnal ki is nyomtatja a képeket, így nem kell várni a fotókidolgozásra sem.
  • Egyetlen vendégnek sem kell tehát üres kézzel távoznia a buliból, hiszen emlékül magával vihet a Selfiegép által készített fotókból.

Hogyan jut el a rendezvényre a fotófal?

Az előre egyeztetett időpont előtt már egy órával kiérkezünk a rendezvény helyszínére, hogy a szükséges munkálatokat elvégezzük, és mindent az igényének megfelelően tudjunk beállítani.
Ha az este folyamán szeretné a falat elmozdítani, vagy máshova felállítani, kollégánk a segítségére lesz, mivel a szolgáltatás időtartama alatt végig jelen vagyunk a helyszínen. A fotófal felállítása pedig mindössze csak 10 percet vesz igénybe.

Mit nyújt Önnek a Selfiegép?

Felkeltettük az érdeklődését? 

Ha úgy döntött, Ön is a Selfiegéppel szeretné még emlékezetesebbé tenni a rendezvényét, nincs más dolga, mint kitölteni az ajánlatkérő űrlapunkat, és 24 órán belül számíthat is a válaszunkra, benne az Önnek szóló árajánlatunkkal. Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérjük, töltse ki az űrlapot. Ne felejtse el megírni a helyszín és bérlés időtartam adatokat, hogy pontos árakat tudjunk küldeni Önnek. 

> Minden megekeresésre legfeljebb 2 munkanapon belül reagálunk.

> Rendelkezünk kapacitással akár több gép bérlésére is.

> Ha folyamatos selfiegép bérlésre van szüksége, kérje egyedi ajánlatunkat

Selfiegép csapat

Rendelés menete

Miután beérkezik az ajánlatkérés, leellenőrizzük, van-e még arra az időpontra szabad kapacitásunk.

24 órán belül elküldjük hivatalos ajánlatunkat. Ezután megvárjuk, hogy ügyfelünk jelezze rendelési szándékát.

> Megtörténik a szerződéskötés és a díjbekérő alapján történő előleg befizetése.  

> Elkészítjük közösen a fotókollázst,  és megbeszélünk minden részletet, hogy a fotógép használatakor minden tökéletes legyen.

Amire szükségünk van

>  Minden helyszín más és más. Rengeteg rendezvényt jártunk be az eddigi évek során a selfiegépekkel. Volt ahol elég  helyet biztosítottak számunkra, de sajnos előfordult hogy nem.

>  A Selfigép felállításához minimum 3×3 méter helyre van szükségünk, természetesen  ha több áll rendelkezésünkre az csak jó. Áramvételezési lehetőség 10 méteren belül és egy asztal a kellékeknek ami 1*1,5 méter. Szabadtéri rendezvény esetén csak fedett helyre tudunk kitelepülni.


Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00