fotógéphttps://selfiegep.hu/kapcsolat/

Amikor valakik úgy döntenek, hogy belevágnak az esküvőjük megszervezésébe, elsőre talán nem is gondolnák, hogy milyen atlaszi terhet vesznek ezzel a vállukra.
Habár tény, hogy ez az ember életének egyik legszebb napja, ezt a legtöbben csak utána gondolják így, főleg akkor, ha semmilyen segítséget nem vesznek igénybe az esemény előkészületeiben.
Szerencsére azért a legtöbb esetben vannak olyan családtagok, barátok, akikre lehet számítani, netán egy rendezvényszervező ügynökség is megbízható, de egyvalami nem változik: a döntéseket a házasulandó párnak kell meghoznia.
És felmerül a kérdés: hogyan is lehetne olyan esküvőt szervezni, amin minden meghívott közel ugyanolyan jól érzi magát, senki nem marad éhen-szomjan, és örökké emlékezetes marad számára az esemény?
Ehhez szeretnénk most pár hasznos és praktikus tanácsot adni!

Fontos a jó helyszín!

Egy esküvő nem csak a boldog pár számára fontos, hanem a barátok, és nem utolsó sorban a család számára is.
Viszont a legtöbbünknek vannak idős rokonai, akik már nem feltétlenül olyan mozgékonyak, mint a fiatalabbak, éppen ezért célszerű olyan helyszínt választani, ami viszonylag könnyen megközelíthető.
Ha tudjuk, hogy nagyszülők, koros hozzátartozók is jönnek, érdemes kétszer is megfontolni a távolabbi helyszínt mind a szertartás, mind a lakodalom tekintetében – vagy alaposan összebeszélni és megszervezni a szállítást.

Az étel és a szórakoztatás érzékeny pont

Ma már fokozottan érdemes figyelni arra, hogy kinek mik az igényei, hiszen számos különböző okból előfordulhat, hogy valaki másmilyen étrendet követ, mint az átlag.
Teheti ezt akár egészségügyi megfontolásból, vallási okokból, vagy világnézeti meggyőződésből is, de az biztos, hogyha a lakodalom alatt éhes marad, annak sértődés lesz a vége.
Éppen ezért érdemes
⦁ vagy nagyon körültekintően összeválogatni a menüsort,
⦁ vagy olyan éttermet választani, ahol több menü közül is válogathatnak a vendégek,
⦁ netán svédasztalos vagy önkiszolgáló éttermet választani.
Ha pedig a szórakoztatásról van szó, ott sincs soha konszenzus: van, aki könnyebben viseli, ha olyan zene szól, ami nem az ő világa, más nehezebben.
Természetesen nincs olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán jó, de akár DJ-t, akár zenekart, akár szólistát hívnak az eseményre, érdemes alaposan megválogatni.

És hogy az esküvő örök emlék maradhasson…

Mindenképpen célszerű arra is gondolni, hogy a vendégsereg nem maradjon emlékeztető nélkül, ami lehet akár egy tárgyi ajándék, egy-egy kedves, személyre szabott sor, vagy akár egy aznap készült vidám fotó!
Ehhez pedig mi más lenne a legjobb választás, mint egy selfie sarok, ahol mindenki kedve szerint pózolhat, mókázhat, és annyi selfie-t készíthet, amennyi csak jólesik?
Ebben pedig mi lehetünk az Ön legnagyobb segítségére, hiszen szolgáltatásunk igen kiterjedt és egyéni igényekre szabható:
⦁ 4, 6 és 8 órás rendelkezésre állás,
⦁ a felszerelés teljes körű felállítása és bontása,
⦁ a rendezvény hangulatához választható színes hátterek arzenálja,
⦁ szakképzett, segítőkész kezelőszemélyzet,
⦁ vicces, bolondos kiegészítők széles választéka,
⦁ a helyszínen korlátlan mennyiségű fotó kinyomtatása, mozgó GIF-ek készítése,
⦁ valamint igény esetén logó, szöveges üzenet elhelyezése a képeken az eseményhez kapcsolódóan!
Így minden meghívott vendég olyan fényképekkel térhet haza, melyek öröké emlékeztetni fogják arra a boldog, vidám, felszabadult napra!https://selfiegep.hu/kapcsolat/