szelfigép

A késői tavasz mindig egyet jelent az adott év esküvői szezonjának beindulásával, hiszen ahogy egyre szebb az idő, úgy lehet egyre biztosabban tervezni, pláne szabadtérre.
Mert hiszen ki szeretne hóesésben, nagykabátban vacogni élete egyik legszebb napján, és ki tenné ki ugyanennek a meghívott násznépet?
Azonban ahogy elkezd melegedni a levegő, többet sütni a nap, és a természet is új erőre kap, úgy válik egyre alkalmasabbá az idő az ideális esküvőre is, pláne, hogy mennyi részletet kell letisztázni, mennyi helyen kell időpontokat foglalni.
Érdemes éppen ezért számba venni, hogy mik az Önök elképzelései:
⦁ Zárt helyen vagy szabadtéren szeretnék tartani a ceremóniát?
⦁ A lagzi kapcsán szintén felmerül ugyanez a kérdés: fedett helyen, netán kerthelyiségben, esetleg külső helyszínen képzelik el?
⦁ Ami pedig mindkettőt befolyásolja: mekkora vendégseregre számítanak?
Többek között ezeknek az eldöntésében is szeretnénk most segítséget nyújtani pár megfontolandó szempont összegyűjtésével!

A zárt tér előnyei, hátrányai

Ha fedett helyen szeretnék tartani mind az esküvőt, mind pedig a lakodalmat, azzal sok mindent megelőzhetnek, kivédhetnek.
Mondhatni, ez egyfajta biztonsági játék, hiszen nem kell számolniuk az időjárási szeszélyekkel, esővel, hirtelen lehűléssel, hiszen egy zárt és fűtött helyiségben ezek nem fenyegetnek.
Egyvalami viszont mindig ott lesz: a korlátozott befogadóképesség, legyen szó akár a házasságkötő teremről vagy az étteremről, rendezvényközpontról, melyeket kinéztek.
Ha kifejezetten nagy, 100 fő körüli vagy annál is népesebb ceremóniát terveznek, akkor mindenképpen érdemes megfontolniuk akár egy egész vendéglátóegység kibérlését, illetve azt, hogy maga a házasságkötés is ott történjen, a helyszínre érkezett anyakönyvvezetővel.
Ezzel megspórolhatják azt az időt és energiát, amíg a család, barátok eljutnak egyik helyszínről a másikra, ami akár egy órát is igénybe vehet, vagy többet.
Célszerű egy, a meghívottak létszámánál nagyobb befogadóképességű termet kibérelni a szúfoltság elkerülése érdekében, illetve, hogy egyéb attrakcióknak is maradjon hely, például selfie saroknak!

Szabad ég alatt is csodálatos az esküvő!

http://www.selfiegep.huA place for a wedding ceremony on the street. Decorated wedding venue.

A másik, szintén igen népszerű opció, hogy az esküvőt részben vagy teljes egészében külső helyszínre, szabad ég alá szervezik.
Ennek megvan az a csodálatos oldala, hogy sokkal szabadabb érzést nyújt, legyen szó akár egy vendéglő kerthelyiségéről vagy akár egy erre a célra elkülönített földterületről.
Persze, mint már arra kitértünk, ilyen esetben zavaró tényező lehet az időjárás, de sátrakkal, ernyőkkel gond nélkül átvészelhető egy-egy futó zápor.
Emellett a gyerekek is sokkal nagyobb szabadságot kaphatnak futkosni, játszani, és a dohányzó vendégeknek se kell állandóan felöltözni, kijárkálni.
Ráadásul egy külön erre a célra kibérelt telken vagy egy nagyobb területű kerthelyiségben a selfiegép felállításához is sokkal jobbak a körülmények, hiszen sokkal kényelmesebben lehet berendezni azt a pár négyzetmétert a háttérrel, kellékes asztallal, kameraállvánnyal.

Selfiegép szolgáltatásunkra szabad- és zárt térben is számíthat!

Szeretné, hogy tervezett esküvőjük minden tekintetben maradandó emlék legyen, és a vendégek már aznap kézzel fogható fényképpel mehessenek haza?
Akkor az ilyenkor szokásos fotós mellett a legjobb választás az Önök számára egyértelműen a selfie sarok!
Kicsik és nagyok ugyanolyan lelkesedéssel fogják fogadni, és ugyanolyan szívesen pózolnak majd, akár többször is!
Szolgáltatásunkba beletartozik
⦁ a megbeszélt napon és időben a helyszínre érkezés, felszerelés felállítása,
⦁ a selfie kamera készre üzemelése, a vendégek segítése,
⦁ 4, 6 vagy 8 órás rendelkezésre állás, igény esetén hosszabbítás,
⦁ korlátlan mennyiségű fotó nyomtatása a helyszínen,
⦁ sőt, akár szöveg, üzenet elhelyezése a képeken!
Vegye hát fel velünk a kapcsolatot, foglalja le mielőbb az Önöknek kellő időpontot, és tegye hazavihető képes emlékké a nagy napot minden vendégük számára!https://selfiegep.hu/kapcsolat/