Karácsonyi esemény? Csak selfie géppel lehet teljes!

Az év egyik legszebb időszaka a karácsony, miért ne lehetne céges berkeken belül is megadni a módját a megünneplésének? Egy selfie géppel ráadásul örök emlékké is tehető!

A karácsony nem csak családi körökben, de cégeknél, vállalatoknál is mindig egy nagyon várt esemény.
Hiszen rendszerint ez jelzi annak az évnek a végét, a legtöbben ilyenkor a két ünnep között szabadságot vesznek ki, hogy a családjukkal legyenek, és a vezetők, főnökök is ilyenkor szokták megköszönni az egész éves munkát, beszámolni a fejlődésről.
Mi több, sok vállalkozásnál a karácsony is külön céges bulit, eseményt érdemel, hiszen miért ne ünnepelhetnénk meg azokkal is, akikkel az év legtöbb napját együtt töltjük?
Talán éppen Ön is azzal lett megbízva, hogy szervezze meg a céges karácsonyt, intézzen el minden ezzel kapcsolatos teendőt, illetve tegye valamivel különlegessé, hogy ne csak egy unalmas evés-ivás legyen belőle.
Van egy jó tippünk: selfie gépeink sokat segíthetnek a hangulat fokozásában!

A céges karácsony kényes téma, jó szervezést igényel!

Ahhoz, hogy egy karácsonyi céges esemény mindenki számára élvezetes legyen, bizony ki kell tenni magunkért.
Biztosan mind ismerünk olyat, aki nem szívesen vesz részt ilyesmiben, kedvtelenül áll a dologhoz, ám az ő számukra is vonzóvá, élvezetessé lehet tenni a kollégákkal való ünneplést.
Nem, nem az italmennyiség megkétszerezéséről van szó, hanem a minőségi, hangulatos fotózásról, légkörteremtő elemekről!
Mert hiszen miért is neveznénk karácsonyinak egy partit a passzoló kiegészítők, dekorációk nélkül?
Ha a mi szolgáltatásunkat választja, több legyet is üthet egy csapásra, hiszen amellett, hogy remek csoportos vagy egyéni fotók készülhetnek, a kellékekkel sem fukarkodunk!

Ünnepi fotók ünnepi kellékekkel!

szelfigép

Mi nem csak egy selfie automatával és egy laptoppal érkezünk, hiszen miért is lennénk piacvezetők a területen, ha nem adnánk meg a módját a dolognak?
Ha karácsonyról van szó, akkor nem hiányozhatnak a karácsonyi témájú kiegészítők, hátterek sem!
Nagyméretű, kitűnő minőségű fotófallal és karácsonyi kellékekkel érkezünk a megbeszélt napon és időpontban, hogy bárki használhassa a fotósarkot amikor csak szeretné, olyan vicces és jópofa kiegészítőkkel, ami éppen megtetszik.
Emellett munkatársaink magasan képzettek mind a fotózás, mind az informatika terén, így amiatt sem kell aggódnia, hogy technikai problémák ütköznek ki.
Így gyakorlatilag korlátlan mennyiségű jópofa és ünnepi szelfi készülhet a kollégákkal, rögtön a helyszínen kinyomtatva, hogy mindenki magával vihesse őket emlékként!

Akár személyre is szabhatóak a fotók!

Szeretné összekötni a kellemeset a hasznossal?
Jó lenne a kész képeket a vállalat logójával, netán valami kedves üzenettel is ellátni, hogy üzletfeleknek, partnereknek is elküldhetőek legyenek?
Természetesen ennek sincs semmi akadálya, hiszen munkatársaink minden különösebb gond nélkül ellátják a képeket az Önök által megadott kerettel, szöveggel, emblémával.
Ha tehát szeretné, hogy a karácsonyi parti és annak résztvevői meg legyenek örökítve egy stúdió-minőségű automata szelfikamerával, és mindenki hazavihesse emlékbe a vidám, ünnepi kiegészítőkkel készült képeket, akkor ne habozzon!
Keressen minket minél hamarabb, hiszen a jó szervezés kulcsa az időben cselekvés!
Rendelje meg szolgáltatásunkat legalább egy hónappal hamarabb, és lepje meg a csapatot egy, a megjelölt időintervallumon belül korlátlanul használható selfie géppel és fotósarokkal!