https://selfiegep.hu/galeria/

Az év vége általában több szempontból is izgalmas mind magánéleti, mind vállalati szempontból.
Egyrészt ott a feladat, hogy megörvendeztessük a családtagjainkat, szeretteinket valamivel, aminek biztosan örülnének, illetve aminek a jövőben biztosan hasznát vennék, másrészt ott van az évzárással kapcsolatos nyomás, hogy mindent sikerüljön elvégezni az ünnepekre való leállás előtt.
És természetesen a karácsonyi buli sem egy olyan feladat, amit érdemes félvállról venni, hiszen ez az egyik nagy lezárás (vagy A lezárás, ha a cég nem tart közös szilvesztert), a megünneplése mindannak, amit az azt megelőző egy év során sikerült elérni.
De természetesen nem szabad megfeledkezni magáról az ünnepről sem, elvégre nem csak egy egyszerű évzáróról beszélünk.
A dekoráció, a programok, az ajándékozás, az étel-ital mind egy-egy megoldandó feladat, és jó, ha valami kis pluszt is sikerült „becsempészni” a dologba.
Ehhez lehet tökéletes választás Önöknek is a selfie gép, el is mondjuk, miért!

Miért ünneplünk céges karácsonyt?

Sokan azt hihetik, hogy a céges karácsonyozás egy új dolog, ami (szintén) Amerikából idegyűrűzött trend, holott viszonylag régi szokás.
Már az ipari forradalom idején is tartottak vállalati karácsonyt az alkalmazottaknak, de az azt megelőző korokban is megszokott volt, hogy a munkaadók, földesurak megvendégelik jobbágyaikat ilyenkor.
És ha közelebbről megnézzük, nem is annyira rossz kezdeményezés, hiszen a kollégáinkkal töltjük az év nagy részét, miért ne ünnepelhetnénk hát egy kicsit, miért ne kedveskedhetnénk egymásnak valami aprósággal?
A cégvezetés részéről pedig egy kiváló alkalom, hogy ezzel köszönje meg mindenkinek az addigi áldozatos munkát.
Tény, hogy mindig lesznek, akik csupán felesleges, üres gesztusnak fogják tartani a céges karácsonyozást, de pontosan ezért érdemes jóvá, emlékezetessé tenni!

Ötletek vállalati karácsonyhoz

https://selfiegep.hu/hattereink/

Minden cégnek, vállalkozásnak mások a lehetőségei, illetve eltérő, hogy hányan dolgoznak, éppen ezért nemigen lehet mindenki számára működő receptet adni.
Teljesen más jellegű ünnepségre kell készülni, ha 5-6 kolléga dolgozik együtt, mintha több százan lennének – éppen ez adja a szervezés igazi nehézségét.
Tippeket, ötleteket azonban tudunk adni, hiszen vannak nagyon jól bevált elemek:
⦁ ki lehet bérelni akár egy rendezvényközpontot vagy szórakozóhelyet, ahol zenével, tánccal, sőt, újabban akár stand-up humorista meghívásával is lehet kedveskedni;
⦁ az étel kigondolásakor körültekintőnek kell lenni, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle szokásunk van – célszerűbb úgy szervezni, hogy legyen választási lehetőség, például svédasztal;
⦁ karácsonyi bulikon az ital sem feltétlenül kerülendő, hiszen itt már tényleg mindenki az év végét ünnepli;
⦁ továbbá lehet rendezni vetélkedőt, tombolát, kvízjátékot, és olyan pluszt is érdemes lehet biztosítani, mint például a selfie sarok!
Bizony, a selfie gép egy céges karácsonyi ünnepségen is tökéletesen megállja a helyét, sőt, akár az esemény legnépszerűbb attrakciója is lehet!

Az Önök céges karácsonyán is lehet selfie gép!

Miért lehet tökéletes kiegészítője az Önök vállalati karácsonyának egy selfie sarok?
Az egyre növekvő népszerűségén túl 6 indokunk is van rá:
⦁ a program hosszától függően választhat 4, 6 és 8 órás csomagot is,
⦁ szakképzett kollégáink a helyszínen mindent összeállítanak, elrendeznek és beállítanak,
⦁ közel 20 színes, nagy felbontású háttér közül választhatja ki a legmegfelelőbbet,
⦁ számos vidám, vicces kiegészítőt biztosítunk a fotózkodni vágyóknak,
⦁ a helyszínen korlátlan mennyiségben nyomtatjuk az elkészült képeket, valamint digitálisan is eljuttathatjuk Önöknek,
⦁ valamint céges logót, szöveges üzenetet is el tudunk helyezni a képeken az Önök kérése szerint.
Önöknek csak annyi a dolga, hogy felveszik velünk a kapcsolatot, elmondják, mit szeretnének, és lefoglalják a kitűzött időpontot.
Mi pedig ott leszünk, és mindent megteszünk, hogy a munkatársak számára a vállalati karácsony valóban emlékezetes lehessen – ezúttal képek formájában is!
Foglalja le időpontját már most!https://selfiegep.hu/kapcsolat/