Kezdjük el időben az esküvőszervezést (nehogy lemaradjunk a lehetőségekről)!

szelfigép

Az esküvő a legtöbbünk életének egy igencsak meghatározó mérföldköve, olyasmi, ami nem sokszor fordul elő.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy második-harmadik alkalom ne lehetne legalább annyira különleges, mint az első, sőt, sokszor egy új esély már sokkal jobb körülmények között találja az embert!
Egyvalami azonban közös: az elképesztő mennyiségű szervezés.
Ha nem bérelünk fel egy ügynökséget, akik jó pénzért ugyan, de teljes egészében elintéznek minden helyettünk, akkor bizony hosszadalmas és olykor stresszes feladat-halmaz vár ránk, aminek nem árt időben nekikezdeni.
Hogy konkrétak legyünk: egy csodaszép tavaszi vagy kora nyári lakodalom megszervezését már januárban vagy februárban ajánlatos elindítani.
És figyelembe véve, hogy mekkora a kereslet a lagzin felállított selfie sarokra, Önnek is azt javasoljuk, hogy már korán lépjen velünk kapcsolatba!

Mi mindenre kell gondolni?

Amennyiben Ön sem csupán egy ötfős (boldog pár, két tanú, anyakönyvvezető) esküvőben gondolkodik, hanem szeretné megadni a módját, és szeretné ezt külsősök bevonása nélkül véghez vinni, úgy nem árt, ha alaposan összeszedi, mi mindenre lesz szükség.
Felvetődnek bizonyos kiemelt fontosságú kérdések:
⦁ Hol legyen a nagy esemény; a lakóhelyünk közelében vagy vidéken?
⦁ A polgári mellett templomi esküvőt is szeretnénk?
⦁ A lakodalom háznál legyen vagy étteremben, netán rendezvényközpontban?
⦁ Hány vendéggel számoljunk?
⦁ Milyen legyen a menü, hogy senki se maradjon éhen?
⦁ Legyen DJ vagy zenekar?
⦁ Egyedi készítésű vagy boltban vásárolt ruhákban szeretnénk esküdni?
És akkor még nem is beszéltünk olyasmiről, mint a dekoráció a helyszínekre, a vőfély kérdése, vagy a vendégek köszöntőajándéka.
Ami pedig legalább olyan fontos, mint a felsorolt szerveznivalók: hogyan lesz megörökítve a nagy esemény és annak legszebb pillanatai?

A fotós és a szelfie gép nem zárják ki egymást!

fotógép

Természetesen valószínűleg Ön sem szeretné, ha ennek a boldog napnak a pillanatai örökre elszállnának, és csak töredékek maradnának a jelen lévők emlékezetében.
Éppen ezért szokás profi fotóst felbérelni, aki folyamatosan jelen van, és több száz, néha több ezer képet készít mindarról, ami csak történik.
De miért ne készíthetnének a vendégek akár magukról is képeket a vidám, önfeledt percekben?
Egy selfie sarok kialakításával és a korlátlan mennyiségű, helyben kinyomtatott fotóval mindenki kézzel fogható emlékeket vihet haza az egybekelésről, és ez még mind semmi!
Ha Önök úgy kívánják, akár kedves szöveges üzenet, például a boldog pár nevei és az esküvő dátuma is felkerülhet minden egyes képre, hogy így is hangsúlyosabbá váljon, mikor is készültek!
Munkatársaink nem csak a fotózás, de az informatika terén is tapasztaltak, így az ehhez hasonló extra kérések is minden gond nélkül megoldhatóak!
Sőt, a háttérként szolgáló, nagyméretű fotófalat is Önök választhatják ki, hogy az is tökéletesen passzoljon az összképbe!

Rendelje meg esküvőjére tőlünk a selfie gépet még időben!

Mint említettük, a selfie gép manapság egyre népszerűbb kelléke a lagziknak, éppen ezért Önt is arra buzdítjuk: vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb!
Igaz, hogy e területen mi vagyunk idehaza a piacvezetők, és igyekszünk egyetlen felkérést sem visszautasítani, ám ahogy közeledik a tavasz, úgy fogynak a szabad időpontok!
Szóval, ha azt szeretné, hogy az Önök esküvőjén is jelen legyünk 4, 6 vagy 8 órás időtartamra, és a vendégek annyi vidám szelfit készíthessenek az általunk biztosított kellékekkel, amennyit csak szeretnének, akkor lépjen velünk kapcsolatba mielőbb!
Írjon nekünk, vagy telefonáljon, ossza meg velünk elképzeléseit, és foglalja le a nagy napra szolgáltatásunkat akár már ma!