A május mindig is valamiféle határszerű erővel bírt, hiszen ez a hónap tekinthető a legszebb tavasznak.
Eddigre már ritkák a hajnali fagyok, csípős reggelek, és végre olyan idő kezd lenni, amilyet egész télen kívántunk.
De más miatt is érdekes hónap, különösen az ekkor tartandó majálisok miatt, amiket a hagyomány szerint május elsején, a munka ünnepén szokás tartani.
A sok-sok program, rendezvény, szabadtéri mulatság rengeteg embert vonz, legyen szó akár egy nagyvárosról vagy egy faluról – és ennek vannak bizonyos elmaradhatatlan kellékei, hozzátartozói.
De miért kéne feltétlenül csak a megszokott, jól bejáratott dolgokra támaszkodni, mikor napjaink technológiája számtalan egyéb szórakozási formát is biztosíthatnak, vagy éppen örök emlékké tehetnek egy ilyen ünnepséget?
Igen, a selfie sarokról beszélünk, mely nem feltétlenül csak családi, baráti vagy céges rendezvényekre, de akár egy vidám, felszabadult majálisra is kitűnő lehetőség!

A majális hagyománya

Napjainkra a majális, a május érkezésének ünnepe egybeforrt a munka ünnepével, azaz a hónap első napjával, azonban a megünneplése jóval régebbre nyúlik vissza.
Május elsején májusfát állítani egész Európában nagyon régóta szokás, az első hazai leírása is 1502-ből való.
De máshonnan származó említésekből, középkori illusztrációkról is visszaköszön a sudár, szalagokkal, koszorúval, olykor étellel és más díszekkel felaggatott szálfa, melyhez Magyarországon is számos tájegységben kötődnek néphagyományok.
Vidéki településeken ma is állítanak közös májusfát a majális részeként, de persze a modern látványosságok és kikapcsolódási lehetőségek mellett.
Mert hiszen haladni kell a korral, és a hagyományőrző ünnepségek már nem mindenkit szórakoztatnak úgy – de talán így is van ez rendjén.

Elmaradhatatlan majálisi kellékek, és persze selfie sarok!

Vannak olyan klasszikus elemek, melyek nélkül nem is igazi majális a majális.
Gondolunk itt olyanokra, mint a sült kolbász mustárral, a csapolt sör, a koncertek, táncbemutatók, de sok helyen vurstlit is szerveznek körhintával, dodzsemmel, céllövöldével, és persze abszolút elmaradhatatlan a gyerekeknek a vattacukor.
Mindezek mellett természetesen szóba jöhetnek egyéb dolgok is, ez minden szervező egyéni kreativitásán múlik csak.
De hadd legyen egy javaslatunk: bármekkora majális hangulata tovább fokozható egy selfie sarok felállításával, ahol a megjelent résztvevők, érdeklődők megörökíthetik magukat szórakozás közben, a vidám percekben!
Mert hiszen miért csak céges és magánrendezvényekhez lehetne selfiegépet rendelni, ha egy nyilvános eseményen is ugyanúgy lenne kedve hozzá a közönségnek?
Egészen biztos, hogy kicsik és nagyon ugyanúgy szívesen odaállnának a színes, nagy felbontású háttér elé vicces kiegészítőkbe öltözve, hogy aztán egy fizikailag is hazavihető fényképpel őrizhessék meg annak a napnak az emlékét!

Miért rendeljen selfei gépet akár majálishoz is? Elmondjuk!

Ha Önnek is megtetszett az ötlet, hogy az idei majálison ne csak a megszokott, klasszikus szórakozási formák legyenek, hanem valami újdonság is, például selfie sarok, akkor ez egy kiváló lehetőség!
Mit kínálunk mi abban az esetben, ha megrendeli szolgáltatásunkat?
⦁ 4, 6 és 8 órás rendelkezésre állást a megbeszélt napon és helyszínen!
⦁ Hozzáértő, szakképzett kezelő- és segítő személyzetet!
⦁ Nagy felbontású, színes hátteret és vidám, vicces kiegészítőket a fotókhoz!
⦁ Korlátlan fotónyomtatási lehetőséget, vagy digitális képek, mozgó GIF-ek készítését!
⦁ Igény szerint logó, szöveges üzenet elhelyezését a képeken!
Ne habozzon hát, lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, és rendelje meg selfiegépünket az Önök rendezvényéhez is, hogy a résztvevők számára az élmény tényleg maximális és maradandó lehessen!