Thumbtack in calendar concept for busy, appointment and meeting reminder

A hosszadalmas ügyintézést senki sem szereti, ebben valószínűleg teljes az egyetértés.

Legalább is ritkán hallani olyasvalakiről, aki kifejezetten kedveli, ha minél több időbe és energiába kerül, míg megvalósul a célkitűzése.

Éppen ezért a legtöbb cég, vállalat, szolgáltató folyamatosan igyekszik egyszerűsíteni a folyamatain, megkönnyítve ezzel mind az ügyfeleik, mind pedig a saját dolgukat.

Pontosan ezt az elvet szeretnénk követni mi is megújuló foglalási rendszerünkkel: ha sokkal gyorsabban és egyszerűbben lehetséges, az Önnek és nekünk is ugyanolyan jó!

Milyen volt eddig az időpontfoglalás, ha Ön valamilyen rendezvényre, például esküvőre vagy céges összejövetelre szeretett volna selfie gépet?

És mennyivel lesz egyszerűbb az új, online időpontfoglalásunkkal?

Máris összefoglaljuk, és meglátja, csak nyerhet vele, ha ezt a lehetőséget választja!

A régi, kipróbált módszer nem mindig jobb

Amennyiben Ön még új nálunk, és korábban sosem rendelte meg selfie gép szolgáltatásunkat, úgy hadd vázoljuk fel, hogyan is működik a kezdetektől az időpontfoglalás!

Kezdődik minden azzal, hogy Ön kapcsolatba lép velünk telefonon vagy e-mailben, vagy visszahívást kér az oldalon, mi pedig megkeressük Önt egyeztetés céljából.

Ha már konkrét elképzelései vannak, akkor elmondja nekünk, mikor szeretne selfie gépet bérelni, hol, és mennyi időre, mi pedig ellenőrizzük, hogy van-e kapacitásunk az Ön által megadott paraméterek szerint rendelkezésre állni.

Ez egy ideális eset, ilyenkor egy-két telefonbeszélgetés vagy e-mailváltás is elegendő, azonban az élet nem mindig ilyen egyszerű.

Előfordul, hogy egy ügyfél például nincs tisztában a csomagjaink időtartamával, nem felel meg neki a szolgáltatás ára, netán a kinézett nap már betelt, és ilyenkor akár napokig, hetekig is elhúzódhat az egyeztetés.

Természetesen a problémás helyzetek mindenképpen orvoslást igényelnek, de az új online időpontfoglalási rendszerünkkel jelentősen leegyszerűsödik minden!

Ön lefoglalja a kiszemelt időpontot, és mi már csak a kisebb részletek miatt jelentkezünk!

Close-up image of production team discussing working calendar for a month on laptop screen

Az új online időpontfoglaló rendszerünkkel lényegesen egyszerűbbé válik mindenki számára a selfie gép bérlése a kívánt napon és időben!

Nem kell többé telefonálgatni, hosszasan e-mailezni, fölösleges köröket futni olyasmi miatt, ami egyébként pár kattintással el lehet intézni.

Új rendszerünkben Ön egy naptáron keresztül nemcsak napra, hanem félórára pontosan meg tudja adni, mikor szeretné valamelyik szolgáltatásunkat igénybe venni.

Emellé a helyszínt, az időtartamot és az elérhetőségeit kell megadnia, és akár azonnal online is kifizetheti a megrendelt szolgáltatást.

Mi már csak a részletek finomítása miatt fogjuk Önt megkeresni, például a képsablon megbeszélése, kidolgozása, illetve a helyszínnel kapcsolatos igényeink miatt.

(Ez utóbbi minden esetben egy 3×3 méteres szabad terület, 2.5 méteres belmagasság, 230V-os áramforrás, és egy asztal, de ezt természetesen élő szóban is el fogjuk Önnek mondani.)

Egyvalami viszont továbbra is érvényes: célszerű időben, akár hetekkel előre lefoglalni az időpontot, nehogy valaki megelőzze Önt a kinézett napon, idősávban!

Béreljen selfie gépet vagy vegye igénybe más szolgáltatásunkat online!

Szeretné megörvendeztetni hozzátartozóit, barátait, munkatársait valamilyen jeles alkalmon, például esküvőn, születésnapi bulin, vagy éppen céges rendezvényen?

Akkor az egyik legjobb választás egyértelműen a selfie gép, amivel az Ön által megadott 3 és 10 óra közötti, fix óradíjas időtartam alatt minden jelenlévő annyi fotót lőhet magáról, amennyit csak szeretne!

A képek a helyszínen kinyomtathatóak és hazavihetőek emlékbe, sőt, logóval és egyedi üzenettel is elláthatóak, hogy biztosan ne merüljön feledésbe, hol is készültek.

Munkatársaink a helyszínen mindent elrendeznek és beállítanak, Önöknek csak használni és élvezni kell a fotóboxot és az általunk biztosított vicces kellékeket, valamint az előre kiválasztott hátteret!

Foglalja le időpontját online, vagy lépjen velünk kapcsolatba már jó előre, nehogy valaki lecsapjon rá Ön előtt!