oszi-teli-eskuvo-megeri-kivarni-az-utoszezont

A legtöbben tavaszi vagy nyári esküvőről álmodoznak, hiszen a közmegítélés szerint ezek a legszebb évszakok, és lehet is a dologban valami.
A frissen kivirágzott, kizöldült fák, az éledő természet, vagy éppen a verőfényes napsütés és meleg valahogy mind-mind az élet diadalát hirdetik, továbbá ilyenkor van annyira kellemes és meleg idő, hogy mindenki lengébben öltözhessen.
Ráadásul a filmek, sorozatok is szinte kivétel nélkül tavasszal vagy nyáron jelenítik meg az esküvőket, tehát voltaképpen értelemszerűvé vált, hogy ilyenkor ildomos megtartani.
Ám hátulütője is lehet annak, ha nagyon ragaszkodunk ezekhez az időszakokhoz, mégpedig a népszerűség.
Vagyis az, hogy a legtöbben ilyenkorra próbálják időzíteni, csakhogy az éttermek, fotósok, más esküvői szolgáltatók száma és ideje véges, és ha valaki nem kezd el nagyon korán szervezkedni, könnyen lemaradhat.
És éppen erre lehet kitűnő megoldás az utószezonban, vagyis ősszel, netalán télen rendezett esküvő!
Ehhez szeretnénk most pár hasznos tippet adni!

Az év egyik legszebb időszaka a korai ősz

Nem véletlen, hogy a szeptembert „indián nyárnak” vagy „vénasszonyok nyarának” is nevezik régiesen.
Kis szerencsével akár még e hónap végén is ki lehet fogni nagyon kellemes és enyhe időt, amikor szinte nyáriasak a körülmények.
Ha a régi tapasztalatokra szeretnénk alapozni, akkor inkább szeptember 20-a után szokott elkezdeni valóban ősziesedni, de ez nem jelenti azt, hogy ez a dátum lenne a választóvonal, sőt!
Sokan talán még nagyra is értékelik, ha nem kell izzasztó hőségben kiöltözniük, és így még kedvezhetünk is a vendégseregnek.

A télnek is megvan a maga bája

Bár sajnos manapság már ritka, hogy havas varázsvilággá változik a táj, azért a télre szervezett esküvő is lehet gyönyörű és meghitt.
Pontosan a meleg miatt nagyon sokan nem szeretnek nyáron kiöltözni, és amint tehetik, ledobják a zakót-blézert.
Ellenben egy fűtött helyiség érzete teljesen más, sokkal szívesebben van jelen bárki akár alaposan felöltözve is.
Ráadásul egy étterem külön termét is nagyobb eséllyel lehet lefoglalni, vagy a kerthelyiségéhez lehet bérelni gázos melegítő-gombákat is, már ha alapból nincsenek ilyenjei a helynek.

Gondolkozzon előre, és nem lesz gond az időponttal!

gondolkozzon-elore-es-nem-lesz-gond-az-idoponttal

Ha előrelátó, és még nyáron elkezd leszervezni mindent, tehát
⦁ az eskükötés helyszínét,
⦁ adott esetben a templomot,
⦁ a lakodalmat,
⦁ a fotóst, virágokat, zenekart, DJ-t,
akkor az őszi vagy téli esküvőjéhez jóval nagyobb eséllyel válogathat a helyek, időpontok között!
És ha selfie gépet is szeretne, mindenképpen lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hiszen így nagyobb eséllyel állatunk az Ön és vendégei szolgálatára akkor, amikor Önnek megfelelő!
Különleges igényei vannak?
Szeretne mintát, üzenetet tenni a lagzi közben, korlátlan mennyiségben készült szelfikre, GIF-ekre, hogy a vendégek számára örök emlék maradjon élete egyik legszebb napja?
Semmi akadálya, hiszen képzett csapatunk ebben is a segítségére lehet a kiszálláson, beállításon és a kezelés segítésén túl is!
Rendelje meg előre selfiegép szolgáltatásunkat 4, 6 vagy 8 órára, és biztos lehet benne, hogy a család, barátok, meghívottak számára szórakoztató és maradandó lesz az esküvő!