Audio vendégkönyv

Egy esküvő mindig hatalmas esemény, függetlenül attól, hogy az első, vagy akár a második-harmadik.
A lényeg mindig az, hogy ketten összekötik az életüket a törvény és az egybegyűltek előtt, ez pedig mindenképpen ünnepséget érdemel!
Habár a hagyományok korszakonként és kultúránként eltérnek, azért az egyértelműen kijelenthető, hogy nincs a világnak olyan sarka, ahol a házasságkötés is csak egy olyan nap, mint a többi.
És ehhez a dínomdánom mellett az ajándékozás és a jókívánságok kifejezése is szervesen hozzá tartozik, elvégre ki ne szeretné kifejezni szeretetété és jó szándékát az ifjú pár felé?
Éppen ehhez biztosít legújabb szolgáltatásunk egy merőben új, formabontó megoldást!
Ismerje meg Ön is a Retro Phone-t, mellyel szóban örökíthetők meg az üzenetek a friss házasok számára!ű

Nincs többé sorban állás, nincs több vendégkönyvbe körmölés

Ugye, milyen lassú és kínos, mikor 30-40 ember áll sorban, hogy egyesével megrázhassa a menyasszony és a vőlegény kezét, és elmondhassa nekik jókívánságait?
Vagy amikor ugyanígy mindenkinek ki kell várnia a sorát, hogy gyorsan beleírhassa az üzenetét egy üres vendégkönyvbe?
Mostantól mindez a múlté, ha Önök is megrendelik audio vendégkönyv szolgáltatásunkat az esküvőjükre!
Mind tudjuk, hogy az elmondott szó a leggyorsabb kommunikációs forma, és éppen ezért praktikus a Retro Phone, hiszen egy üzenetrögzítőhöz hasonlóan hang formájában örökíti meg mindazt, amit a vendégek ki szeretnének fejezni!

Hogyan is néz ki, illetve működik a Retro Phone?

Telefonos vendégkönyv

A Retro Phone lényegében egy audio vendégkönyv, ami pontosan úgy néz ki, mint egy régi tárcsás telefon – nem véletlenül, ugyanis pontosan ilyenekből vannak átalakítva.
Annyi a dolga annak, aki szeretne hangüzenetet hagyni a friss házasoknak, hogy felemeli a kagylót, meghallgatja a felvezetőt, és a sípszó után már beszélhet is!
A használata rettenetesen egyszerű, semmilyen tudást vagy képzettséget nem igényel, még tárcsázni sem kell, így olyasvalaki is tudja használni, aki életében először találkozik ilyen telefonnal.
Sőt, még a készülék színét is Önök választhatják ki!
Tudjuk, hogy sok esküvőnek van egy meghatározott, domináns színe, éppen ezért Önök kibérelhetnek zöld, piros, fekete vagy fehér telefont is!
A legcélszerűbb jól látható helyen, például egy feldíszített asztalkán elhelyezni, hogy mindenki számára jól látható legyen, és innentől kezdve már a vendégek dolga, hány üzenetet, jókívánságot hagynak rajta!

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

Vadonatúj Retro Phone szolgáltatásunkat selfiegép mellé is megrendelhetik, de akár önmagában is, fotósarok nélkül. Amennyiben szelfigéppel együtt szeretné megrendelni ezt is megteheti páűr kattintással és szállítjuk is a hangos vendégkönyvet. Utóbbi esetben, ha Önök csak a Retro Phone-ra tartanak igényt, úgy a lagzi előtt pár nappal futárszolgálattal juttatjuk el a készüléket, hogy biztosan megérkezzen időben, és a kihelyezés Önökre vár.
A csomagban elhelyezünk visszfuvaros cetlit is, hiszen az árban a visszaküldés díja is benne van, és Önöknek csak be kell csomagolni a Retro Phone-t, rátenni a megfelelő címkét, és odaadni a futárnak.
A hangfelvételeket később audio-fájl formájában küldjük Önöknek.

Rendeljen Retro Phone-t közelgő esküvőjére akár már ma!

Higgye el, akárhány hét vagy hónap van még hátra az esküvőig, hamarabb el fog telni, mint gondolná.
Éppen ezért fontos már időben gondoskodni a kellékek, kiegészítők meglétéről, és idejekorán lefoglalni, kibérelni, beszerezni őket!
Lépjen hát kapcsolatba velünk, és rendelje meg a Retro Phone-t selfiegéppel vagy anélkül akár már most, hogy a megfelelő napon az Ön által választott készülék biztosan ott legyen!
Hívjon minket, írjon nekünk, és tegye tökéletessé saját vagy szerette esküvőjét!