Ha eljutott erre az oldalra, akkor valószínűleg azzal már tisztában lehet, hogy mi is pontosan a selfie box: egy könnyedén kezelhető fotóautomata, amely pár másodperc alatt ki is nyomtatja az elkészült képeket.
Az így kapott vicces fotók pedig remek ajándékként szolgálhatnak a vendégeknek.
De miből áll a Selfiegép bérlése, és mire van szükségünk ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek és vendégeinek?
A következőekben hasznos információkat szeretnénk nyújtani a fotóautomata bérlésével kapcsolatban.

Mi az, amit a bérlés előtt érdemes letisztázni?

Rendkívül rugalmasak vagyunk, és mindig igyekszünk alkalmazkodni a helyszín adta lehetőségekhez, azonban a fotósarok felállításához szükségünk van 3×3 méter szabad területre.
Szabadtéri rendezvényeken kérjük az áramforrás biztosítását és rossz idő esetére fedett területet (pl. terasz, sátor).
A bérlés időtartama választható: 4, 6 és 8 órára veheti igénybe a szolgáltatásainkat, de ez igény esetén a helyszínen is meghosszabbítható.
Kollégánk végig jelen van a rendezvényen, hogy segítsen kezelni a gépet, és elvégezze a szükséges beállításokat.
A megbeszélt időpont előtt mi már egy órával kiérkezünk, hogy a fotósarok a vendégek érkezésére már mindenképpen készen álljon.
A kitelepülésért Budapesten belül nem számítunk fel semmilyen díjat, vidéki helyszín esetében pedig kedvező km alapú kiszállási díjakkal számolunk.
A fotók sztenderd mérete 10×15 cm, de kérésre más méretben is tudunk nyomtatni.

Hogyan bérelhet selfie boxot?

Ahhoz, hogy a rendezvényére kibérelje a fotóautomatánkat, nincs más dolga, mint kitölteni a lap alján található ajánlatkérő űrlapunkat.
A kitöltéskor az elérhetőségek mellett kérjük, adja meg a rendezvény helyszínét és idejét, a bérlés időtartamát, illetve azt, hogy melyik fotófalunkat szeretné kibérelni.
Minden egyes megkeresésre igyekszünk mielőbb, de maximum két napon belül válaszolni.
Miután elküldtük Önnek az árajánlatunkat, és megerősíti rendelési szándékát, megkötjük a szolgáltatásra szóló szerződést és elküldjük Önnek díjbekérőnket az előleg befizetésére.
Ezek után minden részletet letisztázunk Önnel, és elkészítjük a minta fotókollázst.

Mitől lesz különleges és személyre szabott a szolgáltatásunk?

A személyes asszisztencia, a változatos fotóméret és a meghosszabbítható bérlési idő mellett van még pár dolog, amivel még jobban személyre szabható lehet a Selfiegép szolgáltatása.
Az ingyenesen igénybe vehető fehér színű alap háttér mellett még további 9 különböző mintás fotófalunk is rendelkezésre áll.
Az igazán poénos fotók érdekében pedig egy egész asztalnyi vicces kiegészítőről – álarcokról, parókákról, szemüvegekről – is gondoskodunk.
A fényképekre bármilyen egyedi feliratot, logót, vagy dátumot is rá tudunk nyomtatni, ám erről kérjük, előzetesen egyeztessen velünk!
Mi nem szabunk határokat a vendégek kreativitásának, így korlátlan mennyiségben készíthetnek vicces fotókat.
A rendezvényen készült selfie-ket pedig digitális formában is eljuttatjuk Önhöz, így a közösségi médiában is könnyen megoszthatóak lesznek.
És ez még nem minden: esküvői fotóalbumok, vagy köszönetajándékok összeállításában is szívesen segítünk Önnek!

Miért válasszon minket?

Magyarország első és eredeti selfie box szolgáltató csapataként, több száz sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött már rengeteg tapasztalattal rendelkezünk.
Minden igényre és kérésre nyitottak vagyunk, így akármilyen egyedi ötlettel fordul hozzánk, mi igyekszünk megtalálni a lehetőséget annak megvalósítására.
Reméljük, minden bérléssel kapcsolatos kérdését sikerült megválaszolnunk, egyéb esetben forduljon hozzánk bizalommal!
Tegye velünk még izgalmasabbá rendezvényét, és töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat!