https://www.vasarlas.selfiegep.hu/hu/selfiegep-pro-plus
https://www.vasarlas.selfiegep.hu/hu/selfiegep-pro-plus

Manapság egyre kevesebb cég képes úgy a köztudatban maradni, hogy semmilyen módon nem hirdeti magát, nem keresi a lehetőségeket, hogy újabb emberekhez érjen el.

Ezek jellemzően a kicsi, helyi vállalkozások, melyek köszönik, remekül elvannak a meglévő ügyfélkörükkel; gyakran ők azok, akik egy weboldalt sem tartanak fenn, hiszen az emberek egymástól kapják az elérhetőséget.

Azonban ha valaki szélesebb körben, például országos szinten szeretné megmutatni magát, a tevékenységét, vagy akár egy új termékcsaládot, arra kitűnő lehetőséget jelentenek a promóciós események, expók.

De sajnos itt sem könnyű már kitűnni a sokaságból, hiszen mindenki igyekszik valahogy felhívni magára a figyelmet, mi extrát lehet hát villantani?

Hadd ajánljuk az Ön figyelmébe is a selfiegép lehetőségét, mellyel az Ön jelenléte nem csak egy lehet a sok közül, hanem akár a leglátogatottabb is!

Promóciós esemény, a nagy bemutatkozás

Promóciós eseményt nem csak abból a célból lehet szervezni, hogy az Ön vállalkozása először megjelenjen a nyilvánosság előtt, bár annak egy igen stílusos módja.

Bejáratott nevű, nagy cégek is rendeznek ilyet időről időre, amikor például egy vadonatúj terméket, termékcsaládot, szolgáltatást hoznak nyilvánosságra, és az emberek így például nem csak a boltok polcain szembesülnek vele először.

Ilyenkor természetesen lehetnek előadások, termékbemutatók, de akár még ünnepélyes vacsorák vagy koncertek is, a büdzsétől függően.

Ami viszont fontos, hogy a meghívott vendégek számára emlékezetes maradjon mind a rendezvény, mind pedig az, amit szeretnénk a köztudatba építeni.

Ehhez pedig mi lenne alkalmasabb, mint egy jól sikerült selfie akár magával a termékkel, a vállalkozás emblémájával a háttérben?

Selfiegép PRO+ csomagunknál ideálisabbat ki sem találhatna erre a célra!

A legjobb stand az expón

https://www.vasarlas.selfiegep.hu/hu/retro-phone
https://www.vasarlas.selfiegep.hu/hu/retro-phone

Egy szakmai kiállítás abból a szempontból keményebb dió, hogy bár kisebb anyagi ráfordítást igényel, itt nem az Ön cége, terméke a főszereplő.

Önnek valahogy ki kell tűnnie a kavalkádból, és sajnos a közönség látott már sok színes molinót, installációt, termékmintát.

Azonban mi a helyzet a fotózkodással?

Mi lenne, ha az Ön kiállítóteréből nem csak pár mobillal lőtt homályos fotóval és egy prospektussal távozhatnának az érdeklődők, hanem lőhetnének egy szelfit az Ön háttere előtt, az Ön termékeivel?

Ugye, hogy sokkal maradandóbbnak ígérkezik az a bizonyos „első benyomás”, igaz?

Az így elkészült fotók amellett, hogy remek szuvenírek a kiállításról, emlékeztetik is a látogatókat az Ön cégére, termékére, és így az esély is nagyobb lehet rá, hogy Önt keresik fel elsőként!

Selfiegép PRO+ szolgáltatásunk Önnek lett kitalálva!

Gondolta volna, hogy az Önéhez hasonló igényekre szabott csomag is található kínálatunkban?

Bizony, a Selfiegép PRO+ csomag kifejezetten rendezvényekhez, promóciós eseményekhez, fesztiválokhoz lett kitalálva, ahol nem az általunk biztosított fotófallal és kellékekkel, hanem az Ön háttere előtt, fotózkodhatnak az érdeklődők!

Munkatársaink ugyanúgy készséggel állnak az Ön segítségére, viszik és felállítják a felszerelést, lebonyolítják az eseményt.

Tudjon meg többet csomagjainkról, és foglalja le online az Önnek megfelelő időpontot akár már ma!