Szilveszteri vagy évzáró buli selfiegép bérléssel

A szilveszter minden évben egy különleges alkalom, azon piros betűs ünnepek egyike, melyeket kicsik és nagyok hasonló izgalommal várnak.
És az üzleti, vállalkozói szférában sincs ez másképp, hiszen a legtöbb cégnél ilyenkor tartanak egy hosszabb, legalább egyhetes pihenőt, amikor a legtöbb kolléga téli szabadságra megy.
Illetve ilyenkor lehet összegezni, mi mindent sikerült abban az évben elérni, mik lesznek a tervek a következőre.
Az év vége, mondhatni, egy mérföldkő a megtett út alatt, éppen ezért illik is megadni a módját a megünneplésének.
Természetesen ezt is lehet jól vagy rosszul csinálni, persze mindez attól is függ, hogy milyen a munkaközösség, mire van igénye a társaságnak.
Az viszont biztos, hogy egy selfie géppel hatalmasat lehet dobni a hangulaton, és tartós élménnyé tehető az esemény!

Milyen bulit lehet szervezni év végére?

Mint azt már említettük, minden cég, minden társaság más, így a szóba jövő lehetőségek is igen változatosak.
Vannak, akik ilyenkor kirándulni mennek valahová (már ha az időjárás engedi), mások helyben, az irodában vagy a csarnokban rendezik meg a maguk kis évzáró ünnepségét, vagy éppen elmennek egy étterembe enni egy jót.
És ott van annak a lehetősége is, hogy kibérel a vezetőség egy konferenciatermet vagy egy szórakozóhelyet, és fedett helyen ugyan, de mégis külső helyszínen rendez évbúcsúztatót a kollégáknak.
A legtöbb lehetőség tulajdonképpen ebben rejlik, hiszen így szinte bármit oda lehet szervezni a munkatársak megörvendeztetésére, kezdve a zenével, a svédasztalon és báron át egészen a selfie automatáig, amivel tökéletesen meg lehet örökíteni az önfeledt pillanatokat!

Fotós helyett béreljen selfie gépet az évzáró bulira!

Mindig jó, ha valamilyen módon meg vannak örökítve egy eseményen a vidám pillanatok.
Azonban a mobiltelefonok kameráival, videofelvételeivel közel sem lehet olyan minőségben megőrizni ezeket az emlékezetes perceket, mint szeretnénk, ráadásul elég esetleges is, hogy hogyan sikerülnek.
Ám ahelyett, hogy egy külön fotóst bérelnénk fel egy ilyen eseményre, aki körbe-körbe járkál és a neki tetsző dolgokat lefotózza, miért ne adhatnánk lehetőséget mindenkinek, hogy magáról készítsen stúdió minőségű fotókat?
Egy selfie sarok berendezésével az egész munkaközösség kedvére tehet, hiszen akár többen is odaállhatnak, felvehetik az általunk biztosított vicces kiegészítőket, és egy kiváló minőségű, nagyméretű fotófal előtt annyi képet készíthetnek magukról, amennyit csak szeretnének!
Így nincs elmosódott háttér, nincs hosszú, utólagos szelektálás, csak a megörökített vidámság a fotókon!

Bérelje ki selfie gépünket évzáró vagy szilveszteri bulijára még ma!

Magyarország első és legnagyobb seglfiegép-szolgáltatójaként szinte kötelességünk adni a minőségre.
Ha kibéreli rendezvényére a fotósarkunkat, legyen szó akár céges, akár magáneseményről, mi biztosan ott leszünk, és a megbeszélt időtartam alatt (4-6-8 óra) minden jelen lévő annyi fotót készíthet és nyomtathat, amennyit csak szeretne.
Munkatársaink minden szükséges kelléket és felszerelést visznek és összeállítanak, hogy Önöknek már csak használnia és élveznie kelljen a lehetőséget.
Sőt, akár céges logót vagy üzenetet is rá tudunk tenni a fotókra, ha Önöknek ez a kívánsága – kollégáink ebben is a segítségére lehetnek.
Lépjen hát kapcsolatba velünk időben, és foglalja le időpontját legalább egy hónappal az évzáró esemény előtt, hogy mindenképpen ott lehessünk és az Önök bulijának hangulatát is emelhessük!