hogyan-lehet-igazan-emlekezetesse-tenni-egy-szulinapot

A születésnap, ellentétben például az esküvővel, ami nem sokszor fordul elő egy átlagos ember életében, minden évben eljön.
Van, aki nem kifejezetten szereti, mert arra emlékezteti, hogy megint öregebb lett, és olyanok is akadnak, akik kimondottan utálják ilyenkor a nagy felhajtást.
Ez természetesen mindenki számára egyéni megítélés és döntés kérdése, de most koncentráljunk inkább azokra, akik szeretik megünnepelni, megadni a módját!
Ha nem is minden évben, de legalább a kerek évfordulókon, hiszen ezek akár mérföldköveknek is tekinthetők, illetve remek alkalmaknak, hogy a család és a barátok összegyűljenek mulatni kicsit.
De hogyan is lehet méltóképpen megülni egy születésnapot, milyen lehetőségek vannak, és hogyan illeszkedik ebbe a selfie gép?
Ha Ön is szülinapozásra készül, vagy egy hozzátartozójának szeretne nagyszabású meglepetés bulit tartani, akkor most adunk pár hasznos tanácsot!

A helyszín: hol legyen a szülinapozás?

Mindenek előtt kiemelkedően fontos eldönteni, hogy hol legyen a nagy szülinapi ünnepség, hiszen akár több opció is szóba jöhet.
Lehet például
⦁ nagy kertben, telken megrendezni,
⦁ lefoglalni egy étteremet, vagy annak kerthelyiségét,
⦁ de vannak kibérelhető szórakozóhelyek is,
⦁ sőt, bizonyos esetekben közterületeket, például parkot, mezőt is le lehet foglalni!
Persze ezek nem mindegyikét lehet feltétlenül megvalósítani, elvégre nem mindenkinek van méretes kertje, netán még a családban, baráti társaságban sincs olyan, aki tudná ehhez biztosítani a helyszínt.
Ettől függetlenül a többi ötlet tökéletesen megvalósítható annak függvényében, hogy hány résztvevőre lehet számítani.
Mert ugye minél nagyobb a buli, annál nagyobb hely kell – és persze több szórakozási lehetőség, például selfie sarok!

Hogyan lehet igazán emlékezetessé tenni egy szülinapot?

Szelfigép

Az, hogy egy nagyszabású születésnapra mit érdemes szervezni, nagyban függ az ünnepelt, illetve a társaság életkorától.
Gyerekek esetén például nagyon népszerű lehet egy ugráló vár, arcfestés, lovagoltatás, egy éppen ügyességi játékok, melyeken versenghetnek egymással a vendégek.
Felnőtt szülinapozás esetén értelemszerűen kicsit másfelé érdemes gondolkodni: lehet hívni mobil bárt profi mixerrel (kibérelt szórakozóhely esetén ez lehet, hogy eleve megvan), felmerülhet aztán DJ vagy zenekar felbérlése, szabadtéri rendezvény esetén sütés-főzés, svédasztal, stb.
Egyvalami viszont van, aminek minden korosztály örülhet, mégpedig a selfie sarok, ahová bárki odamehet, és a nagy vidámság közepette lőhet magáról pár emlékezetes képet!
A helyben végzett fotónyomtatásnak köszönhetően pedig mindenki rögtön haza is viheti emlékként az elkészült fotográfiákat.

Velünk teljes lehet a nagyszabású születésnap!

Szeretné, hogy az Ön születésnapi ünnepségén is ott legyen a selfie gép, és a résztvevők, meghívottak szabadon lőhessenek magukról vidám képeket emlékként?
Netán Ön a meglepetés-buli fő szervezője, és azt szeretné, hogy ünnepeltnek és ünneplőknek egyaránt maradandó legyen az esemény?
Akkor lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hiszen velünk
⦁ 4, 6 és 8 órára is kibérelheti a selfie gépet teljes felszereléssel, a beállítást végző és a kezelést segítő személyezettel,
⦁ komoly választékunk van hátterekből és vidám kellékekből,
⦁ korlátlan mennyiségben nyomtathatók az elkészült fotók, de, digitális formában is eljuttatjuk Önökhöz,
⦁ és igény szerint szöveget, logót vagy üzenetet is tudunk a képekre illeszteni!
Keressen minket mielőbb, és foglalja le az Önnek ideális időpontot, hogy minden úgy mehessen, ahogyan azt eltervezte!