Portrait of a young cheerful woman with basket full of freshly picked up wine grapes near the press machine on the vineyard

Az ősz beköszönte már nagyon régóta egyet jelent nem csak a hűvösebb reggelek érkezésével, vagy éppen az iskola újraindulásával, de a szüreti időszak kezdetével is.
A szőlőtermesztés, borkészítés több ezer éves múltra visszatekintő szakma, és évről évre tömegeket mozgat meg, akárcsak az elmúlt korokban.
Igaz, ma már nem azért látogatunk el egy szüretre, hogy a kádban tapossuk mezítláb a szőlőt, elvégre a gépesítéssel ez feleslegessé vált, sokkal inkább a kellemes őszi időért, a hangulatért, a sokadalomért és a jobbnál jobb gasztro-élményekért.
Mert hiszen ki ne szeretné a szabadtéri kifőzdéket, bográcsban főtt ételt, kenyérlángost, na meg persze a frissen préselt mustot és a megkóstolható kitűnő borokat?
És mi az, amivel még felejthetetlenebbé lehet tenni egy szüreti bált a résztvevők, vendégek számára?
Így van, egy selfie sarokkal, ahol bárki lefotózhatja magát a jó hangulat közepette a vicces kiegészítőkkel, és azonnal meg is kaphatja a képet!

Egy szüreti mulatság remek szórakozási lehetőség!

Mint említettük, az őszi szüret egy sok évszázados múltra visszatekintő ünnepély, amikor végre meglesz az egész éves, fáradságos munka gyümölcse, egyúttal remek kulturális és szórakoztató kikapcsolódási lehetőség az egész családnak.
Természetesen nincs két egyforma szüreti ünnepség sem méretben, sem pedig kínálatban, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kihozni belőle a maximumot!
Legyen szó akár mindössze pár termelő közös projektjéről vagy egy egész borvidék fesztiváljáról, számos opció áll nyitva, amikkel oda lehet csalogatni az érdeklődőket.
Például:
⦁ különleges ételekkel, látványkonyhákkal,
⦁ must-, bor- és pálinkakóstolóval,
⦁ a szőlőtermesztéshez kapcsolódó időszakos kiállítással,
⦁ zenei programokkal, néptáncbemutatóval,
⦁ gyerekeknek szóló látványosságokkal,
⦁ késő estig tartó zenés-táncos mulatsággal.
Természetesen ezek nem kötelezőek, és a rendezvény méretétől is függ, hogy mi fér bele, ám egy-két hasonló is igen vonzóvá teheti bárki számára.
És persze ott van még a selfiegép lehetősége is!

Miért lehet remek ötlet a selfiegép akár szüreti mulatságra is?

https://selfiegep.hu/kapcsolat/

Igazából a selfiegép bármilyen rendezvényre, ünnepségre remek ötlet, nem feltétlenül csak szüreti mulatsághoz, hiszen bárki örülhet a lehetőségnek, és készíthet magáról egy-két fotót a csodás nap emlékére.
Ám a szóban forgó esemény még az átlagosnál is vidámabb, jobb hangulatú szokott lenni, tehát abszolút ideális ahhoz, hogy a családok, barátok a kamera elé álljanak, és megörökítsék, milyen kitűnő kedvük volt aznap.
Amit a mi selfiegép-szolgáltatásunk tartalmaz, az nem kevesebb, mint
⦁ 4, 6 vagy 8 órás rendelkezésre állás, mely igény és megegyezés szerint meghosszabbítható,
⦁ könnyen kezelhető, profi tükörreflexes selfiekamera,
⦁ színes, vidám hátterek egész tárháza,
⦁ profi segítő- és kezelőszemélyzet,
⦁ korlátlan mennyiségben, helyben nyomtatható fotó,
⦁ mozgó GIF-ek készítése, képek digitális átadása,
⦁ akár logó, üzenet elhelyezése a képeken,
⦁ vicces kiegészítők a még jobb képek érdekében.
Önnek csak annyi a dolga, hogy lefoglalja a megfelelő időpontot és helyszínt, mi pedig gondoskodunk az összeállításról és a végén az elszállításról!

Foglalja le időpontját akár már ma!

Megtetszett önnek az ötlet, hogy a szüreten résztvevők vidám, vicces képeket készíthessenek magukról?
Esetleg eltérő rendezvényhez, például esküvőre, születésnapra, netán bármilyen más magán vagy nyilvános eseményhez szeretné, ha berendeznénk a népszerű selfie sarkot?
Akkor lépjen velünk kapcsolatba minél korábban, és foglalja le az Önnek megfelelő időpontot mihamarabb, nehogy hoppon maradjon!
Kérje árajánlatát mielőbb, és kedveskedjen a vendégeknek a vidám pillanatokra emlékeztető, azonnal kinyomtatható szelfikkel!