Gyermekként mindannyian nagyon élveztük a farsangi beöltözős bulikat, azonban ez hamar véget ér, egy bizonyos kor után már nemigen csinálunk ilyesmit.
De vajon miért is nem?
Miért ne élvezhetné egy felnőtt ugyanúgy, hogy egy délutánra-estére valaki másnak, valami különlegesnek öltözik, és kicsit újra gyerekké válik?
A halloween egy kiváló lehetőség erre, hiszen ilyenkor felnőtt és gyermek ugyanúgy lehet a kedvenc szörnye, mesehőse vagy állata, és kiléphet kicsit a hétköznapok megszokásából!
Cégek számára is nagyszerű alkalom az ilyen parti egy kis ellazulásra, komolytalanságra, elvégre mikor máskor láthatjuk a kollégáinkat, főnökünket furcsa maskarában?

Miért szervezzünk halloween bulit, ha „nálunk nem szokás”?


A halloween egy nagyon érdekes ünnep abból a szempontból, hogy milyen a megítélése az emberek körében.
Sokan elutasítóak vele szemben, mivel egy „Amerikából átvett ünnepnek” tartják, amit nekünk nem kéne szolgaian másolnunk.
Valójában ez egy ősi kelta hagyomány, ami az 1840-es években az ír bevándorlók révén került az Egyesült Államokba, tehát egy abszolúte európai gyökerekkel rendelkező ünnep.
A neve az „all hallow’s eve” angol kifejezésből ered, és azt jelzi, hogy mindenszentek előestéjén, október 31-én tartandó, amikor a holtak lelkei visszatalálnak a túlvilágról.
A kelták ettől való félelmükben öltöztek furcsa, ijesztő maskarákba, hogy elüldözzék a rosszakaró szellemeket.
Ugye, hogy már nem is hangzik amerikai giccsnek a dolog?

Amivel pedig örök emlékké tehető egy ilyen buli: a selfie gép!

Nem lenne jó mindig emlékezni arra a bolond délutánra, amikor a munkatársak mind jelmezt öltöttek és önfeledten játszottak, mintha újra tízévesek lennének?
Egy mobiltelefon azonban nem készít olyan minőségű képeket, mint egy nagyfelbontású profi kamera, ami előtt bárki bármilyen bolondos arcot vághat – amilyenek például a mi selfie gépeink is!
Készülékeinkkel bárki lefotózhatja magát különösebb segítség nélkül, nagyméretű, színes háttereink előtt, hogy a képi emlék igazán színpompás és káprázatos legyen!
Szakképzett, a számítástechnika terén is jártas munkatársaink a helyszínen beállítják és használatra késszé teszik az Önök számára is selfie gépünket, hogy Önöknek már csak használnia kelljen, és annyit fotózkodhassanak, amennyit csak szeretnének!
A kész fotográfiák helyben, pillanatok alatt kinyomtathatóak kitűnő minőségben, hogy minden résztvevő azonnal hozzájuthasson és eltehesse a sajátjait.

Szervezzen időben, és rendelje meg szolgáltatásunkat mihamarabb!

Egy ilyen színes, vidám és eseménydús programot jobb minél előbb elkezdeni szervezni, hiszen a jelenlegi instabil helyzetben ki tudja, mikor lehetetlenednek el ismét a társas összejövetelek!
Így ha Önök is azt szeretnék, hogy halloween-i bulijukon biztosan ott tudjunk lenni selfie gépünkkel, és a társaság annyi képet készíthessen, amennyit csak kedve tartja, úgy lépjenek velünk kapcsolatba mielőbb, és adják le megrendelésüket!
A képzett, hozzáértő kezelőszemélyzet, a fotófal, a nyomtatás és a stúdió minőségű selfie gép is a szolgáltatás része, sőt, igény esetén személyre szabjuk a képek megjelenését cégéhez illően!
Szeretné logójukat, esetleg egy kedves üzenetet is viszontlátni a képeken a vidám arcok mellett?
Semmi akadálya!
Vegye hát fel velünk a kapcsolatot egy jó hónappal az Önök halloween partija előtt, és dobja fel a hangulatot egy selfie sarokkal!