Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép

Esküvő, céges buli, vagy netán gyereknapi ünnepség közeleg, de nem tudja, mivel tehetné igazán felejthetetlenné a rendezvényét? Szeretne egy olyan ajándékkal kedveskedni a vendégeknek, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcukra? Vagy talán vendégként szeretné meglepni a házigazdáit egy különleges élménnyel?

Nekünk van egy remek ötletünk: dobja fel a bulit a Selfiegép fotógépével! Segítségünkkel remek fotókat tud készíteni a vendégekkel közösen, ráadásul anélkül, hogy külön fotóst kellene felbérelni hozzá – ugyanis Önök lesznek a fotósok! A selfie jelentésével valószínűleg már Ön is tisztában van, de mit is jelent az, hogy Selfiegép?

könnyedén kezelhető fotógép

Azonnali fotónyomtatás

Ez a készülék egy olyan varázslatos kis doboz, ami egy tükörreflexes fényképezőgépet és fotónyomtatót is rejt magában, és mindez stúdióvakuval van megkoronázva. A fotónyomtatónak köszönhetően a képek egyből nyomtatásra is kerülnek, tehát a vendégek akár el is vihetik őket magukkal emlékbe.

A vaku segítségével pedig még sötétben is jó minőségű, éles képeket tudunk készíteni. A fotógépünkkel tehát Önök lehetnek a rendezvény elsőszámú fotográfusai, hiszen a fényképeket maguk a vendégek készíthetik el. Gyakorlatilag nincs más dolguk, mint a fotógép érintőképernyőjén megnyomni a gombot, majd a visszaszámlálás alatt beállni a fotóhoz. A készülék ráadásul mozgókép rögzítésére is alkalmas, így nem csak fotókat, hanem rövid GIF animációkat is tudnak vele készíteni.

Az így elkészült képeket és animációkat digitális formában is tárolja a gép, így könnyen el tudjuk Önhöz juttatni őket, a közösségi médiában is megosztható formátumban. És mivel mi tudjuk, hogy egy bulin soha nem fogynak el a megörökítendő pillanatok, ezért korlátlan mennyiségben készíthetnek közös fotókat!

Hogyan néz ki egy rendezvény a Selfiegéppel?

A rendezvény helyszínére már egy órával a megbeszélt időpont előtt kiérkezünk, hogy felállítsuk a fotófalat és a fotógépet. A fotósarok berendezéséhez összesen körül-belül 3×3 négyzetméterre van szükségünk.

Kollégánk végig jelen lesz a szolgáltatás ideje alatt, így bármilyen probléma vagy kérdés esetén rögtön elérhető lesz. A készülék mellett számos kiegészítő kellékkel (parókák, álarcok, szemüvegek) és többféle háttérrel is szolgálunk. A fehér színű alapháttér bérlését a szolgáltatás díja már tartalmazza, így az felár nélkül igénybe vehető, mintás háttereinket pedig egységesen 15.000 forintért bérelheti ki.

A képekre bármilyen előre leegyeztetett logót, dátumot, vagy nevet is rá tudunk nyomtatni. A bérlés ideje 4, 6, vagy 8 óra hosszú lehet, de a helyszínen ezt igény esetén lehetőség van meghosszabbítani, Önnek csak a kollégánknak kell jeleznie ezt a szándékát.

Fotógép / Fotósarok működése

Fotósarok esküvőre: a Selfiegép beállítható például fotósarokként egy esküvőre, így a vendégek az este folyamán vicces képeket készíthetnek, vagy a fotókkal hagyhatnak üzenetet az ifjú párnak.

Fotógép GIF funkció: A Selfiegép képes rövid mozgóképeket is felvenni. Ezeket később GIF formájában lehet lejátszani. A vicces rövid jelenetek azonnal megoszthatóak a közösségi médiában.

Party fotósarok: a fotógépet gyakran veszik igénybe buliszervező cégek is. Segítségével fel lehet dobni a rendezvényt, a vendégek garantáltan imádni fogják. Ráadásul reklámeszközként is hatásos, hiszen a rendezvény logója is megjelenhet a képen, amit a bulizók előszeretettel osztanak meg saját Facebook és Instagram oldalukon.

Fotósarok fotógép bérlés Selfiegép.hu

Fotóbox technikai adatok

A Selfiegép egy összetett fotóeszköz a rendezvények igényeihez igazítva. Képes arra, hogy közel stúdió minőségű képeket készítsen, de könnyű súlyának köszönhetően mozgatható és bárhol felállítható.

A fotógép nem csak jó minőségű digitális képek készítésére képes: az elkészült fotót azonnal ki is lehet nyomtatni. A rendezvények résztvevői így egy örök emlékkel gazdagodhatnak.

A szerkezet kezelése egyszerű, de munkatársaink is folyamatosan jelen vannak. A fotósarok kezelésében a bérlés időtartama alatt végig segítjük a vendégeket, ha szükséges.

A szerkezet beállítása és előkészítése legfeljebb 20 perc alatt elvégezhető, ami biztosítja a kellő mobilitást. A szolgáltatást mozgó rendezvényekhez is ajánljuk.

A fotóbox 15 colos érintőképernyős monitorral rendelkezik, használata egyszerű és felhasználóbarát. A gépbe beépített számítógép alkalmas akár több ezer kép tárolására is, így a rendezvény végén egy csomagban is megkaphatja azt.

Fotóbox program: a fotógépbe épített program képes különböző bélygképeket és kereteket is kezelni. Megjelenhetnek a képen logók, a esemény megnevezése  és dátuma, de akár a szervező cég neve is.

Fotobox fotógép bérlés Selfiegép.hu

Automata fotógép bérlés díja

 Áraink a 2022-es évre vonatkoznak, 2023-ra kérj személyre szabott pontos ajánlatot az űrlap kitöltésével!

Csomagajánlataink tartalmazzák a korlátlan nyomtatás lehetőségét 10*15cm képminta esetében 1 példányban, 5*15cm képminta esetében 2 példányban. Ettől eltérő ügyféligényre minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha úgy döntött, hogy igénybe venné Magyarország eredeti Selfiegépének szolgáltatásait, akkor töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és mi egy napon belül válaszolunk!

Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, egy minta fotókollázst készítünk Önnek, hogy biztosan az ízlésének megfelelően legyenek elrendezve a képek.

Ha bármilyen kérdése lenne, bátran keressen minket az oldalon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Selfiegép csapat

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00

Selfiegép Fotósarok Blog