Selfiegép, a könnyedén kezelhető fotógép

Esküvő, céges buli, vagy netán gyereknapi ünnepség közeleg, de nem tudja, mivel tehetné igazán felejthetetlenné a rendezvényét? Szeretne egy olyan ajándékkal kedveskedni a vendégeknek, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcukra? Vagy talán vendégként szeretné meglepni a házigazdáit egy különleges élménnyel?

Nekünk van egy remek ötletünk: dobja fel a bulit a Selfiegép fotógépével! Segítségünkkel remek fotókat tud készíteni a vendégekkel közösen, ráadásul anélkül, hogy külön fotóst kellene felbérelni hozzá – ugyanis Önök lesznek a fotósok! A selfie jelentésével valószínűleg már Ön is tisztában van, de mit is jelent az, hogy Selfiegép?

könnyedén kezelhető fotógép

Azonnali fotónyomtatás

Ez a készülék egy olyan varázslatos kis doboz, ami egy tükörreflexes fényképezőgépet és fotónyomtatót is rejt magában, és mindez stúdióvakuval van megkoronázva. A fotónyomtatónak köszönhetően a képek egyből nyomtatásra is kerülnek, tehát a vendégek akár el is vihetik őket magukkal emlékbe.

A vaku segítségével pedig még sötétben is jó minőségű, éles képeket tudunk készíteni. A fotógépünkkel tehát Önök lehetnek a rendezvény elsőszámú fotográfusai, hiszen a fényképeket maguk a vendégek készíthetik el. Gyakorlatilag nincs más dolguk, mint a fotógép érintőképernyőjén megnyomni a gombot, majd a visszaszámlálás alatt beállni a fotóhoz. A készülék ráadásul mozgókép rögzítésére is alkalmas, így nem csak fotókat, hanem rövid GIF animációkat is tudnak vele készíteni.

Az így elkészült képeket és animációkat digitális formában is tárolja a gép, így könnyen el tudjuk Önhöz juttatni őket, a közösségi médiában is megosztható formátumban. És mivel mi tudjuk, hogy egy bulin soha nem fogynak el a megörökítendő pillanatok, ezért korlátlan mennyiségben készíthetnek közös fotókat!

Hogyan néz ki egy rendezvény a Selfiegéppel?

A rendezvény helyszínére már egy órával a megbeszélt időpont előtt kiérkezünk, hogy felállítsuk a fotófalat és a fotógépet. A fotósarok berendezéséhez összesen körül-belül 3×3 négyzetméterre van szükségünk.

Kollégánk végig jelen lesz a szolgáltatás ideje alatt, így bármilyen probléma vagy kérdés esetén rögtön elérhető lesz. A készülék mellett számos kiegészítő kellékkel (parókák, álarcok, szemüvegek) és többféle háttérrel is szolgálunk. A fehér színű alapháttér bérlését a szolgáltatás díja már tartalmazza, így az felár nélkül igénybe vehető, mintás háttereinket pedig egységesen 15.000 forintért bérelheti ki.

A képekre bármilyen előre leegyeztetett logót, dátumot, vagy nevet is rá tudunk nyomtatni. A bérlés ideje 4, 6, vagy 8 óra hosszú lehet, de a helyszínen ezt igény esetén lehetőség van meghosszabbítani, Önnek csak a kollégánknak kell jeleznie ezt a szándékát.

Szeretné megörökíteni az esküvő, céges buli, vagy fesztivál
legemlékezetesebb pillanatait?

Béreljen Selfiegépet online!

Fotógép / Fotósarok működése

Fotósarok esküvőre: a Selfiegép beállítható például fotósarokként egy esküvőre, így a vendégek az este folyamán vicces képeket készíthetnek, vagy a fotókkal hagyhatnak üzenetet az ifjú párnak.

Fotógép GIF funkció: A Selfiegép képes rövid mozgóképeket is felvenni. Ezeket később GIF formájában lehet lejátszani. A vicces rövid jelenetek azonnal megoszthatóak a közösségi médiában.

Party fotósarok: a fotógépet gyakran veszik igénybe buliszervező cégek is. Segítségével fel lehet dobni a rendezvényt, a vendégek garantáltan imádni fogják. Ráadásul reklámeszközként is hatásos, hiszen a rendezvény logója is megjelenhet a képen, amit a bulizók előszeretettel osztanak meg saját Facebook és Instagram oldalukon.

Fotósarok fotógép bérlés Selfiegép.hu

Fotóbox technikai adatok

A Selfiegép egy összetett fotóeszköz a rendezvények igényeihez igazítva. Képes arra, hogy közel stúdió minőségű képeket készítsen, de könnyű súlyának köszönhetően mozgatható és bárhol felállítható.

A fotógép nem csak jó minőségű digitális képek készítésére képes: az elkészült fotót azonnal ki is lehet nyomtatni. A rendezvények résztvevői így egy örök emlékkel gazdagodhatnak.

A szerkezet kezelése egyszerű, de munkatársaink is folyamatosan jelen vannak. A fotósarok kezelésében a bérlés időtartama alatt végig segítjük a vendégeket, ha szükséges.

A szerkezet beállítása és előkészítése legfeljebb 20 perc alatt elvégezhető, ami biztosítja a kellő mobilitást. A szolgáltatást mozgó rendezvényekhez is ajánljuk.

A fotóbox 15 colos érintőképernyős monitorral rendelkezik, használata egyszerű és felhasználóbarát. A gépbe beépített számítógép alkalmas akár több ezer kép tárolására is, így a rendezvény végén egy csomagban is megkaphatja azt.

Fotóbox program: a fotógépbe épített program képes különböző bélygképeket és kereteket is kezelni. Megjelenhetnek a képen logók, a esemény megnevezése  és dátuma, de akár a szervező cég neve is.

Fotobox fotógép bérlés Selfiegép.hu

Selfiegép Fotósarok Blog