Fotógép / Fotósarok működése

Fotósarok esküvőre: a Selfiegép beállítható például fotósarokként egy esküvőre, így a vendégek az este folyamán vicces képeket készíthetnek, vagy a fotókkal hagyhatnak üzenetet az ifjú párnak.

Fotógép GIF funkció: A Selfiegép képes rövid mozgóképeket is felvenni. Ezeket később GIF formájában lehet lejátszani. A vicces rövid jelenetek azonnal megoszthatóak a közösségi médiában.

Party fotósarok: a fotógépet gyakran veszik igénybe buliszervező cégek is. Segítségével fel lehet dobni a rendezvényt, a vendégek garantáltan imádni fogják. Ráadásul reklámeszközként is hatásos, hiszen a rendezvény logója is megjelenhet a képen, amit a bulizók előszeretettel osztanak meg saját Facebook és Instagram oldalukon.

Fotósarok fotógép bérlés Selfiegép.hu

Fotóbox technikai adatok

A Selfiegép egy összetett fotóeszköz a rendezvények igényeihez igazítva. Képes arra, hogy közel stúdió minőségű képeket készítsen, de könnyű súlyának köszönhetően mozgatható és bárhol felállítható.

A fotógép nem csak jó minőségű digitális képek készítésére képes: az elkészült fotót azonnal ki is lehet nyomtatni. A rendezvények résztvevői így egy örök emlékkel gazdagodhatnak.

A szerkezet kezelése egyszerű, de munkatársaink is folyamatosan jelen vannak. A fotósarok kezelésében a bérlés időtartama alatt végig segítjük a vendégeket, ha szükséges.

A szerkezet beállítása és előkészítése legfeljebb 20 perc alatt elvégezhető, ami biztosítja a kellő mobilitást. A szolgáltatást mozgó rendezvényekhez is ajánljuk.

A fotóbox 15 colos érintőképernyős monitorral rendelkezik, használata egyszerű és felhasználóbarát. A gépbe beépített számítógép alkalmas akár több ezer kép tárolására is, így a rendezvény végén egy csomagban is megkaphatja azt.

Fotóbox program: a fotógépbe épített program képes különböző bélygképeket és kereteket is kezelni. Megjelenhetnek a képen logók, a esemény megnevezése  és dátuma, de akár a szervező cég neve is.

Fotobox fotógép bérlés Selfiegép.hu

Automata fotógép bérlés díja

Az árak egységesen vonatkoznak a hétvégi, hétköznapi és ünnepnakokra is szilveszter éjszaka kivételével. Szilveszterre kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlat érdekében.

Felkeltette érdeklődését a fotósarok kölcsönzés? Írjon nekünk!

Ha igénybe kívánja venni a szolgáltatásunkat, kérjük, töltse ki az űrlapot!

Selfiegép csapat

Pl: Debrecen, 2018.11.05 19:00-23:00

Selfiegép Fotósarok Blog

Kornél

Esküvőnkre hívtuk őket. A két fős személyzet kedves és segítőkész volt, időben érkeztek. A vendégeknek csak a gép elé kellett állni, minden beállítással ők törődtek. Külön köszönet, hogy felváltva mentek el vacsorázni, így folyamatosan lehetett készíteni a képeket....

bővebben

Krisztina

Esküvőnkön a selfi géppel készített képek voltak a köszönet ajándék vendégeinknek. Kicsit féltünk először, hogy a násznép körében milyen fogadtatása lesz. De legnagyobb meglepetésünkre mindenki - idősebbek és fiatalabbak is egyaránt - nagy lelkesedéssel használták....

bővebben

Dóra

Céges rendezvényre vettük igénybe a selfiegépet és nagyon nagy siker volt. 🙂 Mindenki nagyon szerette, feldobta az este hangulatát. Nagyon segítőkészek voltak, minden simán zajlott és az esemény után pár nappal elektronikus formában is megkaptuk a képeket. Csak...

bővebben