Crowd enjoying festival and live music concerts

Közeledik a jó idő, és ez amellett, hogy végre visszább lehet venni a fűtést, azt is jelenti, hogy hamarosan kezdődnek a tavaszi és nyári fesztiválok, hétvégi és teljes hosszúhétvégés rendezvények!

Nagyon sokan egész télen várjuk, hogy végre eljöjjön az évnek ez a szakasza, akár mint résztvevő, fellépő, vagy éppen szervező, bár a dolog nem ugyanazt jelenti a három csoportnak.

Mert míg a látogatók számára az ilyen események a kikapcsolódás és a szociális élet forrásai, addig előadói, de főként szervezői szemszögből nézve ez munka, sőt, kihívás.

Úgy megszervezni egy ilyen eseményt, hogy senki se távozzon elégedetlenül, bizony nehéz feladat.

Számos dologra kell odafigyelni akár kicsi, akár nagy fesztiválról beszélünk, de a legfőbb szempont a biztonság mellett természetesen mindig a szórakoztatás.

És mivel lehetne emlékezetesebbé tenni egy eseményt, ha nem az ott készült szelfikkel, melyeket rögtön haza is lehet vinni kinyomtatva?

Mitől is lesz jó egy fesztivál, egész hétvégés rendezvény?

Ha Ön ilyen területen dolgozik, valószínűleg nem kell bemutatni, mi minden szükséges ahhoz, hogy akár egy rövidebb, akár egy hosszabb fesztivál kiemelkedő legyen.

Azonban akik nincsenek benne ilyen mélyen, biztos szívesen nyernének betekintést a dologba, és talán Önnek is támadhatnak jó ötletei, így tekintsük hát át a meghatározó szempontokat!

  • Fontos a jó helyszín megválasztása – ahhoz, hogy bőven legyen hely mind a színpadnak, étkezdéknek, árusoknak, és természetesen a látogatóknak, esszenciális fontosságú a megfelelő helyszínválasztás.
  • Biztonság, infrastruktúra – elengedhetetlen gondolni arra is, hogy egyrészt a rendezvény könnyen megközelíthető és bejárható legyen, vészhelyzet esetén a kiürítés is gyorsan és problémamentesen mehessen.
  • Érdekessé kell tenni a rendezvényt – sosem szabad az attrakciókon spórolni, hiszen ha nincs, ami odavonzza a látogatókat, akkor csak bukni lehet a dolgon.
  • A sokszínűség gyönyörködtet – érdemes a fő műsorszám mellett egyéb lehetőségekre is gondolni, például gyerek- és családbarát programokra, vagy éppen egy selfie sarokra!

Selfie gép fesztiválra – akár kezelőszemélyzet nélkül is!

Girls at the best festival in summer

A selfie gép nem véletlenül olyan népszerű nem csak az esküvőkön és más magánrendezvényeken, de a nagyobb létszámú, például vállalati eseményeken is.

A vendégek, látogatók mindig nagy örömmel veszik magukra a vicces kiegészítőket, és állnak oda a kamera elé, hogy megörökítsék a vidám pillanatokat, és utána az azonnal kinyomtatott fotókkal bármikor felidézhetik azt az emlékezetes napot.

De miért is lehet különösen jó választás selfie gép szolgáltatásunk egy egész hétvégés rendezvény, fesztivál számára?

Például azért, mert munkatársaink bármilyen logót, szöveget rá tudnak helyezni a képekre, így a kinyomtatott fotók azt is jelezhetik, hogy mikor és hol készültek.

Kellhet jobb fizikai mementó az Ön rendezvénye látogatóinak, mint az esemény emblémájával ellátott vidám selfie?

Megújított szolgáltatásunkkal pedig már arra is van lehetőség, hogy a fotósarok több napra is használható legyen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, és béreljen szelfie gépet rendezvényére!

Ön is a rendezvényszervezés területén dolgozik, netán az egyik fő szervezője egy fesztiválnak?

És megtetszett Önnek a gondolat, hogy az idei eseményt egy méltán népszerű selfie sarokkal még emlékezetesebbé tegye?

Akkor lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb, és foglalja le az Önnek megfelelő napokat, időpontokat!

Jobb, ha minél előbb cselekszik, hiszen a dátum közeledtével a mi kapacitásunk is fogy, és a végén valaki elhalássza Ön elől a lehetőséget!

Írjon nekünk e-mail, keressen telefonon, és bérelje ki selfie gépünket akár már ma online!